NavMenu

Green Escape - Savremen poslovni prostor po mjeri uspješnih

Izvor: eKapija Utorak, 07.11.2023. 08:45
Komentari
Podeli

(Foto: Imel Group)
Vođen stavom da svaka savremena kompanija zahteva savršene i inovativne uslove za rad, renomirani investitor Imel Group, preko četrdeset godina poznat po izuzetnom kvalitetu i neprestanim inovacijama u praktično svim segmentima tržišta nekretnina, kreator je novog poslovnog kompleksa Green Escape na Novom Beogradu.

(Foto: Imel Group)
Kompleks se nalazi na Bežanijskoj kosi, tik pored evropskog puta E-75. Sastoji od tri parcele na kojima je planirana izgradnja nove beogradske biznis zone, koja će ga uz brojne pogodnosti izdvajati iz standardne ponude poslovnog prostora prestonice.

Poslovna zgrada K3, prvi je izgrađeni objekat ovog kompleksa. Spoj funkcionalnosti, prostranosti i prirodnog, zelenog okruženja čini ga idealnim mestom za miran i produktivan rad.

Planirani objekat K2 trenutno je u fazi pribavljanja lokacijskih uslova, a početak izgradnje planira se sledeće godine. Ovaj objekat obogatiće kompleks za ukupno 24.600 kvadratnih metara poslovnog prostora, hotelskog smeštaja i 226 parking mesta.

Objekat K1, biće najveći objekat kompleksa Green Escape, sa planiranih preko 39.000 kvadratnih metara ukupno izgrađenog prostora za komercijalnu namenu. Pregovori sa potencijalnim klijentima koji će uživati u pogodnostima ovog objekta su u toku, a projekat je u fazi razrade idejnog rešenja.

Planiranom izgradnjom multifunkcionalnog sadržaja u vidu novih kancelarijskih prostora, hotelskih kapaciteta, poslovnih apartmana i drugog komercijalnog sadržaja, Green Escape će zaposlenima upotpuniti osećaj rada u "poslovnom gradu" punom prednosti uz koje će biti motivisani za dalje uspehe i pritom se osećati kao kod kuće.

Uređeni trg, dekorativno zelenilo, fontane i raskošan unutrašnji i spoljašnji prostor za sedenje, opuštanje i neformalne poslove - Green Escape je zapravo "grad u malom" i obezbeđuje sve neophodno za efikasan rad, zadovoljstvo i dodatnu motivaciju zaposlenih.

(Foto: Imel Group)

Mnogobrojne benefite i zadovoljstvo usled rada u novoj beogradskoj poslovnoj zoni, već su osetili prvi zakupci. Dok kompleks Green Escape nastavlja da stvara i nudi dodatne pogodnosti svojim korisnicima, kompanije se utrkuju za svoje mesto u objektu K3.

Opcija podele spratne osnove i mogućnost zakupa od 200, pa sve do 1.500 metara kvadratnih po etaži, omogućava objektu K3, da isprati sve specifične zahteve svojih klijenata i prihvati različiti programski sadržaj. Upravo pomenuta fleksibilnost i tehničke karakteristike izdvajaju ovaj projekat na tržištu.

(Foto: Imel Group)
Od veoma elegantnog spoljašnjeg izgleda i sofisticiranog dizajna enterijera koji karakterišu prostrane staklene površine celim obimom prostora, preko velike podzemne garaže na dva nivoa sa čak 128 parking mesta i kontrolisanim pristupom, pa sve do najsavremenijeg sistema ventilacije, grejanja, hlađenja, osvetljenja, renomiranih proizvođača podnih obloga i drugih atraktivnih detalja, zgrada K3 predstavlja sjajnu priliku za sve potencijalne zakupce kojima su tehnološke inovacije na listi prioriteta.

(Foto: Imel Group)
Investitor Imel Group nudi svojim zakupcima i uslugu projektovanja organizacionog rešenja poslovnog prostora kao i izvođenje završnih zanatskih i instalaterskih radova po principu ključ u ruke, pri tome vodeći računa o svim specifičnim potrebama zakupca i o kvalitetu izvođenja radova, što zakupcima omogućava da dobiju prostor posebno oblikovan prema modelu njihovog poslovanja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Građevina

Lidl počeo gradnju još jednog prodajnog objekta u BiH

Njemački lanac trgovina Lidl počeo je s gradnjom još jednog objekta u Bosni i Hercegovini – i to u Mostaru, piše BiznisInfo.ba. Ovo pokazuje da Lidl ubrzava proces izgradnje objekata i ulaska na naše tržište. Već je u izgradnju niz objekata u nekoliko bh. gradova, ali i distributivnog centra u Lepenici kod Sarajeva. Objekat u Mostaru trebao bi biti završen od 15. novembra ove godine. Izvođač radova je firme Herc Gradnja iz Bileće.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.