NavMenu

Bezbjedna integrisana kućna automatizacija za energetsku efikasnost

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 09.10.2023. 08:52
Komentari
Podeli
(Foto: Lunatronik)
Živimo u vremenu povećanih bezbjednosnih rizika, uz istovremeno proširivanje tehnoloških mogućnosti za zaštitu i udobnost. Postoje razni sistemi i aplikacije za alarm, za video interfon i nadzor, za kontrolu pristupa, za Smart Home… Ali, Lunatronik-ov sistem sve to objedinjuje na jednom mjestu uz povećanje bezbjednosti i komfora na povoljan i pouzdan način, bez obzira na kvadraturu stana ili poslovnog prostora.

Inovacija i tehnološka revolucija: sa jednom pametnom centralom moguće je napraviti kompletan vrhunski sistem bezbjednosti i kućne automatizacije za energetsku efikasnost i udobnost. Jezgro celog sistema Ksenia Security se nalazi u kontrolnom panelu lares 4.0 za objekte svih veličina od 16 do 644 uređaja i funkcija.

Smart Home sistem Ksenia Security predstavlja revolucionarni način zaštite doma ili poslovnog prostora koji omogućava, na jednostavan način, kompleksnu i integrisanu kontrolu prostora. Ovaj Smart Home sistem je prvenstveno vrhunski alarmni sistem integrisan sa IP video interfonom, kontrolom pristupa i kamerama za video nadzor, što ga čini izuzetno efikasnim u pružanju sigurnosti i zaštite vaše imovine uz pomoć automatske vizuelne verifikacije.

(Foto: Lunatronik)
Jedna od brojnih prednosti Ksenia Security sistema je mogućnost daljinske kontrole preko vašeg pametnog telefona ili računara. To znači da možete pristupiti sistemu i upravljati njime gdje god da se nalazite, što je izuzetno korisno ako ste na putu ili u slučaju da se dogodi nešto neočekivano, kao i za efikasnu kontrolu energetske efikasnosti celog objekta.

Takođe, sistem vam omogućava da pratite događaje u vašem domu ili poslovnom prostoru u realnom vremenu, putem video kamera i video interfona. Možete pratiti šta se dešava u stanu dok ste na poslu ili na putovanju, što vam daje dodatni osećaj sigurnosti i mira, a posebno je značajno i praktično što se koristi jedan isti Touch panel u stanu i za alarm i za video interfon i za kamere i za sve funkcije Pametne kuće.

Ksenia Security sistem takođe omogućava automatizaciju vašeg doma ili poslovnog prostora, što znači da možete podešavati rasvjetu (uključivanje i/ili dimovanje), temperaturu i za grijanje i za hlađenje i druge sisteme (roletne, žaluzine ili tende, dobitak struje sa solarnih panela kao i potrošnju električne energije) preko aplikacije na vašem pametnom telefonu ili računaru. Ovaj sistem vam može uštedeti mnogo vremena i truda, jer sve što treba da uradite je da podesite željene parametre, a sistem će se samostalno prilagoditi i obaviti tražene zadatke u željenom trenutku.

(Foto: Lunatronik)
Još jedna velika prednost Ksenia Security sistema je njegova pouzdanost i sigurnost. Sistem je izrađen u Italiji po najvišim EU standardima od kvalitetnih materijala i redovno se ažurira kako bi se osigurala maksimalna sigurnost i pouzdanost. Ovaj sistem je takođe i prilagodljiv, što znači da se može podesiti prema vašim specifičnim potrebama i zahtevima. Jedan primjer je minijaturni bežični dvosmjerni detektor otvaranja vrata/prozora koji detektuje i ugao nagiba prozora, kao i udarce u slučaju obijanja ili loma stakla.

Pored toga, Ksenia Security sistem vam pruža i neprocenjivu bezbjednost. Alarmni sistem je stalno uključen i spreman da detektuje neželjene posjetioce ili potencijalne opasnosti. Kamera video interfona na ulazu vam omogućava da vidite ko je na ulazu i da donesete odluku da li da otvorite vrata ili ne – i to čak i preko vašeg mobilnog telefona, bilo da ste u stanu ili na putu. Kontrola pristupa omogućava da postavite ograničenja pristupa prostoru, tako da samo odabrani ljudi mogu da uđu.

(Foto: Lunatronik)
Ukratko, Ksenia Security sistem je izuzetno koristan proizvod koji pruža jedinstvenu kombinaciju udobnosti, uštede i bezbednosti. Sa ovim sistemom, možete biti sigurni da će vaš prostor uvijek biti pod kontrolom i da ćete uvijek biti obaviješteni o bilo kakvim neželjenim događajima i zato je Ksenia Security sistem izvanredan način da poboljšate bezbjednost i udobnost u svom domu ili poslovnom prostoru, kao i da uštedite energiju i novac.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Energija

Obnovljivi izvori energije budućnost energetskog sektora u Bosni i Hercegovini

Drugog dana Energetskog samita 2024 na dva panela se diskutiralo o dvije važne teme iz oblasti obnovljivih izvora energije. Na panelu pod nazivom "Investiranje u postrojenja na obnovljive izvore energije", naglasak je stavljen na izazove i mogućnosti ulaganja u postrojenja koja koriste obnovljive izvore energije i mogućnosti trgovine električnom energijom u Bosni i Hercegovini. Također se govorilo i o razvojnim projektima obnovljivih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.