NavMenu

FIS i Ambyenta dobitnici nagrade za namještaj sa najboljim omjerom cijene i kvalitete u BiH

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 28.08.2023. 13:21
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: WorldWide/shutterstock.com)Ilustracija
Kupci su ponovo potvrdili da je Ambyenta namještaj sa najboljim omjerom cijene i kvalitete u Bosni i Hercegovini, a FIS najbolji lanac trgovina za uređenje doma, vrta i okućnice.

FIS i Ambyenta dobtnici su prestižnog priznanja Best bay Award za 2023./2024. godinu, kojeg dodjeljuje renomirana švicarska organizacija ICERTIAS na osnovu istraživanja tržišta, a u skladu s međunarodno priznatim metodama.

Priznanje Best bay Award 2023/24 za najbolji omjer cijene i kvalitete za poduzeće FIS u kategoriji lanac trgovina za uređenje doma, vrta i okućnice te za Ambyentu u kategoriji proizvođač namještaja, dokaz je da su kupci te šira javnost ocijenili FIS i Ambyentu kao apsolutne lidere kada je riječ o ponudi najbolje vrijednosti za novac na bosanskohercegovačkom tržištu.

Međunarodno priznati simbol kvalitete i pristupačnosti Best bay Award 2023/24 dobiven na temelju mišljenja i ocjene kupaca, potvrđuje stratešku opredjeljenost FIS-a i Ambyente u pružanju izvrsnih proizvoda i usluga po poštenoj cijeni.

Novim priznanjem nastavljen je kontinuitet uspješnosti kompanije FIS i njenog brenda namještaja Ambyenta.

Prvi Best bay poduzeće FIS je dobilo 2014. kao shopping centar sa najboljim omjerom cijene i kvalitete, a potom, nekoliko godina zaredom i priznanje Customers Friend za najbolji korisnički odnos s potrošačima.

2015. Ambyenta je osvojila priznanje QUDAL –medalju za kvalitetu, zasnovanu na iskustvu kupaca. Daljnji razvoj Ambyenta namještaja prema potrebama i željama potrošača rezultirao je i Best Bay Awardom za 2019./2020. za najbolji omjer cijene i kvalitete na domaćem tržištu, prenosi Centralna.

- Ponosni smo na ponovo dobiveno prestižno međunarodno priznanje Best Bay Award 2023/2024 koje je za nas motivirajuće ali i obavezujuće u budućem poslovanju, podizanju standarda kvalitete i stvaranju još boljeg korisničkog iskustva kupaca. Želimo da prodajni centri FIS i naš brend namještaj Ambyenta ostanu, na temelju povjerenja i zadovoljstva, izbor broj jedan kupaca u Bosni i Hercegovini – poručuju iz kompanije FIS.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Energija

Obnovljivi izvori energije budućnost energetskog sektora u Bosni i Hercegovini

Drugog dana Energetskog samita 2024 na dva panela se diskutiralo o dvije važne teme iz oblasti obnovljivih izvora energije. Na panelu pod nazivom "Investiranje u postrojenja na obnovljive izvore energije", naglasak je stavljen na izazove i mogućnosti ulaganja u postrojenja koja koriste obnovljive izvore energije i mogućnosti trgovine električnom energijom u Bosni i Hercegovini. Također se govorilo i o razvojnim projektima obnovljivih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.