NavMenu

Otvoren poslovno-tržni centar u Stocu na 5.000 m2

Izvor: eKapija Utorak, 06.12.2022. 19:10
Komentari
Podeli
(Foto: Boguslawa Koziarska/shutterstock.com)
U subotu, 3. decembra, otvoren je poslovno-tržni centar u Stocu na adresi Kneza Mihajla Viševića, u vlasništvu Marija Marijanovića.

U novoizgrađenom centru nalazi se poznati hercegovački lanac trgovina Namex iz Širokog Brijega, Agro centar Sjemenarna, takođe iz Širokog Brijega, samouslužna autopraonica Marijanović trade, kao i bankomat Raiffeisen bank (0-24).

Ovaj poslovni kompleks nalazi se uz samu cestu Stolac-Čapljina, kao i buduću zaobilaznicu na magistralnoj cesti M17.3 od Stoca prema Neumu, prenosi portal Biznisinfo.


Zemljište se prostire na cca. 5.000 m2, od čega se svi poslovni objekti zatvorenog dijela prostiru na 1.400 m2.

Od toga 700 m2 zatvorenog prostora zauzima trgovački centar Namex (samoposluga, mesnica i dnevna pekarnica), te Agro centar Sjemenarna na 320 m2 zatvorenog prostora.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Tunel bi za duplo skratio putovanje od Pala do Istočnog Novog Sarajeva - Predstavljena predstudija izvodljivosti trase od 14 km

U prostorijama Gradske uprave Istočno Sarajevo u četvrtak je predstavljena predstudija izvodljivosti za tunel od Istočnog Novog Sarajeva do Pala, koji bi trebalo da u budućnosti saobraćajno poveže opštine u okviru grada Istočno Sarajevo, znatno skrati vrijeme vožnje i, što je najvažnije, u narednih nekoliko godina predstavlja trasu buduće brze ceste i vezu ovog dijela Republike Srpske sa Srbijom. Iz Gradske uprave je saopšteno da

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.