NavMenu

Gradnja hotela Palas u Banjaluci kreće u februaru 2023.

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 07.11.2022. 08:33
Komentari
Podeli
Ranije predstavljeno idejno rješenje hotela (Foto: Banjaluka.rs.ba)Ranije predstavljeno idejno rješenje hotela
Gradonačelnik Draško Stanivuković najavio je da će u februaru 2023. biti srušen i ponovo izgrađen nezavršeni hotel "Palas" u centru grada, saopšteno je u nedelju iz gradske uprave.

- Još pozitivnih vijesti! Prema dosadašnjoj dinamici, planovima i maksimalno uloženim naporima u posljednje dvije godine, možemo danas gotovo izvjesno reći da će rušenje, a zatim i gradnja hotela Palas" koja čeka od 1987. godine, početi u februaru naredne godine. Nastavljamo dalje – poručio je gradonačelnik.

Dodao je i da je ovo jedan od najizazovnijih projekata s kojim se njegova administracija susrela.

- Jedan od najizazovnijih projekata vrijednosti 75 mil KM, sa velikim zavrzlamama oko imovinsko-pravnih odnosa, koje rješavamo pune dvije godine i u konačnosti smo uspjeli za prvi dio građevinske dozvole. Sve je spremno za februar mjesec – saopštio je Stanivuković.

Ranije je najavljeno da se do idejnog rješnja došlo u saradnji s arhitektom Hanijem Rašidom i predstavnicima kompanije Cepter.

Prilikom prošlogodišnje posjete Banjaluci ovog poznatog svjetkosg arhitekte, najavljeno je da će izgradnjom novog hotela centar grada dobiti novi futuristički izgled jer je u planu i uređenje i proširenje cijelog prostora Trga.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.