NavMenu

Podržan kredit od 11,5 mil EUR za izgradnju kulturno-sportskog centra u Mostaru

Izvor: eKapija Petak, 20.05.2022. 07:38
Komentari
Podeli
(Foto: By serato / shutterstock.com)
Vlada Federacije BiH danas, 19. maja, je podržala inicijativu da kreditnim zaduženjem kod Razvojne banke vijeća Evrope (CEB) bude osigurano 11,5 mil EUR za izgradnju kulturno-sportskog centra u Mostaru.

Prihvaćena je i informacija o kreditu CEB-a za realizaciju ovog projekta kao osnova za vođenje pregovora.
Federalno ministarstvo financija i Grad Mostar zaduženi su da u tim za pregovore o kreditu imenuju ovlaštene predstavnike.

Konačna Odluka o zaduženju biće donijeta po okončanju pregovora sa CEB-om s kojom će biti utvrđeni konačni uvjeti kreditnog zaduženja, po kojem je krajnji dužnik Grad Mostar.

Federalno ministarstvo financija će Vladi dostaviti informaciju o pregovorima i tekst usaglašenog Sporazuma o zajmu između Bosne i Hercegovine i CEB-a, a današnje zaključke uputiti Ministarstvu financija i trezora BiH radi provođenja dalje procedure u vezi s kreditnim zaduženjem.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.05.2024.  |  Finansije

Savez sindikata RS: Utvrditi novi sistem plata

Savez sindikata Republike Srpske dostaviće poslije prvomajskih praznika Vladi Srpske prijedlog za utvrđivanje novog sistema plata u Republici čijim bi usvajanjem, kako navode, bio načinjen prvi korak u vrednovanju rada. Predsjednik Saveza sindikata Republike Srpske Ranka Mišić izjavila je da je na tom dokumentu rađeno dvije godine, te da su izvršena određena istraživanja tržišta rada i uslova za rad zaposlenih. - Angažovali smo i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.