NavMenu

Reportaža o Budvi iz ugla banjalučkog blogera - Neobičan i zanimljiv miks starog i novog (VIDEO)

Izvor: eKapija Srijeda, 25.08.2021. 09:39
Komentari
Podeli
Budva (Foto: Marija Kambić)Budva
Robert Dacešin, bloger iz Banja Luke, sredinom jula je u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva i HG Budvanska rivijera, proveo vikend u Budvi tokom koga je nastala i lijepa reportaža koja se nalazi na link-u ispod.

Podsjećanja radi, tokom boravka na budvanskoj rivijeri, nakon 17 godina, obišao je Stari grad, plaže Brijeg od Budve i Mogren, restorane, suvenirnice, Muzej grada i još mnogo toga. Na svom Instagram profilu Robert je ovako opisao dragulj Jadrana: "Baš to je, čini mi se Budva. Neki neobičan i zanimljiv miks starog i novog. Mjesto u kojem imaš priliku da zaviriš u neke od kulturno i istorijski najvrijednije lokacije u čitavoj Crnoj Gori, a opet, imaš sav luksuz koji možeš da zamisliš. Mjesto, gdje je sve nekako tu i na dohvat ruke, a u kojem opet ima još toliko toga."


Njegov blog "RIO priče sa putovanja" je najčitaniji putopisni blog u Bosni i Hercegovini, a njegov medijski uticaj izuzetno veliki.

- Video pregledi reportaže o Budvi, koja je postavljena juče na njegov Youtube kanal, rastu iz sata u sat, što nas veoma raduje i potvrđuje značaj saradnje sa blogerima, koje često nazivaju i novinarima nove generacije - zaključuju iz TO Budve.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Energija

Obnovljivi izvori energije budućnost energetskog sektora u Bosni i Hercegovini

Drugog dana Energetskog samita 2024 na dva panela se diskutiralo o dvije važne teme iz oblasti obnovljivih izvora energije. Na panelu pod nazivom "Investiranje u postrojenja na obnovljive izvore energije", naglasak je stavljen na izazove i mogućnosti ulaganja u postrojenja koja koriste obnovljive izvore energije i mogućnosti trgovine električnom energijom u Bosni i Hercegovini. Također se govorilo i o razvojnim projektima obnovljivih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.