NavMenu

Lonac Hub Banjaluka organizuje besplatne događaje tokom juna

Izvor: eKapija Utorak, 18.06.2019. 08:43
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: ESB Professional/shutterstock.com)Ilustracija
Lonac Hub Banjaluka otvorio je vrata u aprilu, a za mjesec jun su najavili i organizaciju prvih događaja koji su besplatni za učesnike.

Za ljubitelje putovanja i egzotičnih destinacija, 19. juna stiže Robert Dacešin, kreator stranice "Rio priče sa putovanja". Robert je do sada obišao više od 40 zemalja svijeta a na svojoj stranici sa čitateljima dijeli korisne informacije o egzotičnim destinacijama i savjete za jeftina putovanja. Na događaju će promovirati svoju novu knjigu "Pisma iz Južne Amerike".

Narednog dana, 20. juna, u Lonac Hub-u gostuje Dijana Tepšić, komunikologinja, magistrica rodnih nauka čiji CV broji na desetine projekata i različitih radnih mjesta i funkcija. Kroz život, vodi se svojim omiljenim citatom "Ono o čemu sanjaš možeš i da ostvariš", a svoja iskustva o ostvarenju snova i pozitivnom utjecaju na okruženje podijelit će sa svim prisutnim.

Za one koji se bave ili se planiraju baviti društvenim preduzetništvom, 21. juni je dan dvosatne radionice kada će učesnici imati priliku da se upoznaju sa detaljima zakona o društvenom preduzetništvu koje će predstaviti Saša Savičić, pravnik iz Banjaluke, jedan od glavnih zagovornika ovog Zakona.

- Da nije lako biti žena preduzetnica i uhvatiti se u koštac sa svim izazovima 21. vijeka se govori vrlo često ali ono što će svi oni koji posjete Lonac 25. juna čuti jeste kako se izboriti sa pritiskom okoline i ipak postići uspjeh. Na panelu učestvovat će 4 fantastične žene sa iskustvom i velikim uspjehom u preduzetništvu - ističu iz Lonac Hub-a.

Prvog juna u Loncu organiziran je Designers Meet Up, neformalno druženje za ljubitelje grafičkog dizajna, fotografije, slikarstva i aktivizma kroz dizajn sa četiri eksperta iz ovih oblasti.

Svi zainteresovani više o događajima mogu pronaći na slijedećem linku ovdje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.