NavMenu

Imenovano rukovodstvo IEFK banke

Izvor: Nezavisne novine Petak, 16.07.2010. 09:09
Komentari
Podeli

U IEFK banci u Banjaluci, koju je prošle sedmice kupilo Mikrokreditno društvo "Mikrofin", imenovano je novo rukovodstvo, saopšteno je Srni u četvrtak iz ove banke.

U IEFK banci AD Banjaluka imenovan je Nadzorni odbor banke i direktor Saša Popović, koji je posljednih 12 godina aktivno uključen u finansijski sektor Republike Srpske (RS) i dobar je poznavalac malog i srednjeg preduzetništva, navodi se u saopštenju.

"Mikrofin" je kupio prošle sedmice za 12,8 miliona KM 99 odsto akcija IEFK banke. Plan "Mikrofina" je da do kraja godine izvrši dokapitalizaciju te banke s ciljem da se vrijednost kapitala poveća na više od 20 miliona KM, te da obavi analizu i donese planove daljeg razvoja.

"Akcenat u radu banke biće na kreditiranju malih i srednjih preduzeća, te će svojim klijentima omogućiti pružanje cjelovitijeg spektra finansijskih usluga", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se naglašava da kupovinom ove banke "Mikrofin" kruniše svojih 13 godina rada i počinje u bankarskom sektoru pružanje cjelovitije finansijske usluge.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Građevina

Lidl počeo gradnju još jednog prodajnog objekta u BiH

Njemački lanac trgovina Lidl počeo je s gradnjom još jednog objekta u Bosni i Hercegovini – i to u Mostaru, piše BiznisInfo.ba. Ovo pokazuje da Lidl ubrzava proces izgradnje objekata i ulaska na naše tržište. Već je u izgradnju niz objekata u nekoliko bh. gradova, ali i distributivnog centra u Lepenici kod Sarajeva. Objekat u Mostaru trebao bi biti završen od 15. novembra ove godine. Izvođač radova je firme Herc Gradnja iz Bileće.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.