NavMenu

Na tržište stigao telefon sa najbržim ekranom

Izvor: Nezavisne novine Ponedjeljak, 08.03.2021. 12:10
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay / 11333328)
RedMagic, gejming brend kompanije ZTE (tačnije, njenog odsijeka Nubia), predstavio je dva nova telefona u saradnji sa kineskim gigantom Tencentom.

Radi se o modelima RedMagic 6 i RedMagic 6 Pro koji su već pušteni u prodaju u Kini, a nešto kasnije ovog mjeseca će stići i na ostala tržišta.

RedMagic 6 ima Qualcomm Snapdragon 888 procesor, aktivno hlađenje ventilatorom, OLED ekran od 6.8 inča rezolucije 1080p i frekvencije osvežavanja od čak 165Hz, što znači da poseduje trenutno najbrži ekran na tržištu, prenosi portal b92.

RedMagic 6 Pro je gotovo identičan, ali dolazi sa 18 GB RAM-a i podržava 120W punjenje, tako da se njegova baterija od 4.500 mAh može napuniti za svega 17 minuta.

Nazad su tri kamere od 64MP, 8MP i 2MP, dok je napred selfie kamera od 8MP.

Standardni RedMagic 6 napaja veća baterija od 5.050 mAh koja podržava sporije 66W punjenje, pa je potrebno 38 minuta da se u potpunosti napuni.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

07.05.2024.  |  Agro, Industrija

Hmelj donosi zaradu i do 15.000 EUR - U Srbiji ga malo ko gaji, iako su njive idealne

U Bačkom Petrovcu se tokom ljeta ubiraju plodovi hmelja i to je jedina lokacija na kojoj ova poljoprivredna kultura može da se gaji. Prošle godine, međutim, njom je posijano svega deset hektara. Svojevremeno je na petrovačkim oranicama pod ovom biljkom bilo 200 hektara, a u Vojvodini je zauzimao čak 1.500 hektara i imao tradiciju dugu 250 godina. Jedan od uzgajivača hmelja skrenuo je pažnju da pokrajina svake godine daje subvencije za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.