NavMenu

U Sarajevu otvorena moderna i kreativna igraonica "Zanzibar"

Izvor: eKapija Petak, 21.05.2010. 10:43
Komentari
Podeli

U Grand Centru Ilidža 20. maja na prostoru od 400 kvadratnih metara ispunjenom raznovrsnim sadržajima, trombolinama i bazenima sa lopticama, brojnih kućicama, te sitnim kreativnim igračakama, zvanično je otvorena moderna dječija igraonica "Zanzibar".

"Zanzibar" igraonica ogranak je firme Only One d.o.o. koja već godinama uspješno posluje u oblasti ugostiteljstva i pružanja usluga catering-a. Prostrani expres-restoran sa picerijom, kafe-slastičarnom, ugodnom terasom i ogromna, prozračna igraonica čine idealnu cjelinu sa svim pogodnostima za uživanje i djece i roditelja.

"Igraonica je osmišljena sa željom da se našoj djeci ponude kvalitetni sadržaji koji bi zadovoljili njihovu potrebu za igrom i zabavom. Kroz igru i različite oblike radionica djeca najlakše usvajaju informacije, pravila ponašanja, a organizovana igra potiče dječju maštu i kreativnost. Želja nam je da `Zanzibar` bude mjesto gdje će se realizovati različite manifestacije, priredbe, humanitarne akcije. Sve je to moguće samo uz dobru saradnju sa roditeljima i djecom koji imaju slične ideje i želje“, kazala je za eKapija.ba Almira Bilić, član tima "Zanzibar", ističući kako se igraonica nalazi pod video nadzorom, te roditelji dok piju kafu u restoranu u svakom trenutku mogu znati šta radi njihovo dijete.

Ona kaže, da će u okviru igraonice biti organizovana kreativna radionica, jezička, plesno-gimnastička, ekološka, te radionica za roditelje.

"Roditelji već mogu izvršiti upis djece u radionice, čija mjesečna cijena iznosi 40 KM", pojasnila je Bilić, dodajući kako "Zanzibar" nudi različite pogodnosti svojim članovima, a godišnja članarina iznosi 15 KM.

Ona kaže, da dijete postaje član tako što se na recepciji igraonice ili online na web-stranici "Zanzibara" popuniti formular sa osnovnim podacima.

Članovi "Zanzibara" pri proslavi rođendana imaju tortu gratis, dok su i cijene sata zabave u igraonici umanjene sa četiri na tri KM.

Svaka peta posjeta "Zanzibaru" je besplatna. Za 20 sati uživanja u igraonici u toku radne sedmice plaća se 40 KM, a za 80 sati u toku mjeseca 120 KM. Detaljnije informacije o igraonici možete pronaći na web-stranici www.zanzibar.ba.

E. Ko.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.