NavMenu

U Sarajevu otvorena moderna i kreativna igraonica "Zanzibar"

Izvor: eKapija Petak, 21.05.2010. 10:43
Komentari
Podeli

U Grand Centru Ilidža 20. maja na prostoru od 400 kvadratnih metara ispunjenom raznovrsnim sadržajima, trombolinama i bazenima sa lopticama, brojnih kućicama, te sitnim kreativnim igračakama, zvanično je otvorena moderna dječija igraonica "Zanzibar".

"Zanzibar" igraonica ogranak je firme Only One d.o.o. koja već godinama uspješno posluje u oblasti ugostiteljstva i pružanja usluga catering-a. Prostrani expres-restoran sa picerijom, kafe-slastičarnom, ugodnom terasom i ogromna, prozračna igraonica čine idealnu cjelinu sa svim pogodnostima za uživanje i djece i roditelja.

"Igraonica je osmišljena sa željom da se našoj djeci ponude kvalitetni sadržaji koji bi zadovoljili njihovu potrebu za igrom i zabavom. Kroz igru i različite oblike radionica djeca najlakše usvajaju informacije, pravila ponašanja, a organizovana igra potiče dječju maštu i kreativnost. Želja nam je da `Zanzibar` bude mjesto gdje će se realizovati različite manifestacije, priredbe, humanitarne akcije. Sve je to moguće samo uz dobru saradnju sa roditeljima i djecom koji imaju slične ideje i želje“, kazala je za eKapija.ba Almira Bilić, član tima "Zanzibar", ističući kako se igraonica nalazi pod video nadzorom, te roditelji dok piju kafu u restoranu u svakom trenutku mogu znati šta radi njihovo dijete.

Ona kaže, da će u okviru igraonice biti organizovana kreativna radionica, jezička, plesno-gimnastička, ekološka, te radionica za roditelje.

"Roditelji već mogu izvršiti upis djece u radionice, čija mjesečna cijena iznosi 40 KM", pojasnila je Bilić, dodajući kako "Zanzibar" nudi različite pogodnosti svojim članovima, a godišnja članarina iznosi 15 KM.

Ona kaže, da dijete postaje član tako što se na recepciji igraonice ili online na web-stranici "Zanzibara" popuniti formular sa osnovnim podacima.

Članovi "Zanzibara" pri proslavi rođendana imaju tortu gratis, dok su i cijene sata zabave u igraonici umanjene sa četiri na tri KM.

Svaka peta posjeta "Zanzibaru" je besplatna. Za 20 sati uživanja u igraonici u toku radne sedmice plaća se 40 KM, a za 80 sati u toku mjeseca 120 KM. Detaljnije informacije o igraonici možete pronaći na web-stranici www.zanzibar.ba.

E. Ko.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

07.05.2024.  |  Energija, Industrija

U Pelagićevu se gradi solarna elektrana vrijedna oko 5 mil KM

U Pelagićevu je počela izgradnja solarne elektrane snage tri megavata, vrijedna oko 5 mil KM. Investitori očekuju da će isporuka električne energije Elektroprivredi Srpske početi za mjesec dana. Solarni park raste iz dana u dan. Više od pet hiljada solarnih panela proizvodiće struju koja bi bila dovoljna za cijelo selo. Mještani Kladuše kod Pelagićeva zainetresovani su za novu tehnologiju koja do sada nije viđena u ovom kraju.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.