NavMenu

Najbrži, najmoćniji iPhone 3G S: Sada u varijanti i sa 32 GB

Izvor: eKapija Utorak, 28.07.2009. 15:43
Komentari
Podeli

Predstavljamo vam najbrži, najmoćniji iPhone do sada! Revolucionarni mobilni telefon, iPod sa zaslonom širokog formata i najnapredniji uređaj za pristup internetu u jednom - jednostavno najbolji telefon kojim ćete se ikad koristiti.

iPhone 3G S dolazi u varijanti od 16 GB ili 32 GB, i to u crnoj ili bijeloj boji.

Izdvajamo samo nekoliko karakteristika zbog kojih ćete ga voljeti:

Brzina: Učitavajte web stranice, pokrećite aplikacije, otvarajte priloge i fotografirajte brže nego ikad prije. iPhone 3GS omogućuje još bolji, izravniji iPhone doživljaj.

Videokamera: iPhone 3GS sada vam omogućuje snimanje i obradu videozapisa koje nakon toga možete slati e-mailom, MMS-om, putem aplikacije MobileMe ili postavljanjem na YouTube. A fotografije su još bolje uz kameru od 3 megapiksela s ugrađenim autofokusom i funkcijom za ručno fokusiranje.

Govorno upravljanje: Govornim upravljanjem nazovite nekoga s vaše liste kontakata, odaberite broj ili odaberite pjesmu koju želite poslušati.

Ovo su samo neke od naprednih funkcija novog iPhone 3G S Revolucionarnog mobilnog telefona.

Pogledajte i druge dokumente u rubrici "Poslije posla"

Komentari
Vaš komentar

Top priče

11.05.2024.  |  Finansije

BiH i CG sporazumom regulišu međusobne odnose u oblasti penzijskog i invalidskog osiguranja

Zaključivanjem sporazuma o socijalnom osiguranju između Crne Gore i Bosne i Hercegovine omogućiće se regulisanje međusobnih odnosa u oblasti penzijskog i invalidskog osiguranja, zdravstvenog osiguranja, osiguranja za slučaj nezaposlenosti i ostalih pitanja iz domena socijalnog osiguranja, a posebno izjednačavanje u pravima državljana po osnovu boravka i rada u državama ugovornicama. Kako je saopšteno, Vlada je na jučerašnjoj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.