NavMenu

STK BiH organizuje zajednički nastup na sajmu China-CEEC EXPO od 9. do 12. juna

Izvor: eKapija Srijeda, 22.03.2017. 15:20
Komentari
Podeli
(Foto: Pavel L Photo and Video/shutterstock.com)
Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine javila je da su Ambasada Narodne Republike Kine i organizatori sajma China-CEEC EXPO uputili poziv da Komora i ove godine organizuje zajednički nastup bosanskohercegovačkih firmi na ovogodišnjem, trećem po redu, sajmu investicija i trgovine China-CEEC EXPO 2017 koji će se održati od 9. do 12. juna 2017. godine u gradu Ningbo u Kini.

Ova izložbena manifestacija po treći put se organizira u okviru sveobuhvatne inicijative NR Kine koja ima za cilj jačanje saradnje sa zemljama centralne i istočne Evrope (CEE region). Među brojnim manifestacijama su i trgovinski sajam koji je fokusiran na poljoprivredno-prehrambene proizvode, zatim investicijski i poslovni forumi te različite konferencije. Glavni organizatori manifestacije su i ove godine Ministarstvo trgovine NR Kine, Narodna vlada Provincije Zhejiang i vlada opštine Ningbo.


Sajam će biti održan u prostorijama Međunarodnog konferencijskog i sajamskog centra Ningbo na površini od 5.000 m2 a predstaviće se izlagači/ kompanije iz svih 16 zemalja CEE regiona.

Tagovi:
China CEEC EXPO
Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.05.2024.  |  Finansije

Savez sindikata RS: Utvrditi novi sistem plata

Savez sindikata Republike Srpske dostaviće poslije prvomajskih praznika Vladi Srpske prijedlog za utvrđivanje novog sistema plata u Republici čijim bi usvajanjem, kako navode, bio načinjen prvi korak u vrednovanju rada. Predsjednik Saveza sindikata Republike Srpske Ranka Mišić izjavila je da je na tom dokumentu rađeno dvije godine, te da su izvršena određena istraživanja tržišta rada i uslova za rad zaposlenih. - Angažovali smo i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.