NavMenu

FK Sarajevo ipak neće biti prodat

Izvor: Mondo Četvrtak, 02.03.2017. 15:15
Komentari
Podeli
(Foto: Bplanet/shutterstock.com)
Nije tačno da se Vinsent Tan želi povući iz FK Sarajevo, potvrdio je Alen Hujić, šef borda direktora kluba sa Koševa.

On je na taj nači odbacio tvrdnje portala Bloomberg, koji je objavio da je Tan krenuo u proces prodaje klubova u kojima drži značajan ili potpuni procenat vlasništva, uključujući i Sarajevo.


- Kao što sam rekao, nema razloga za zabrinutost jer ništa od navedenog nije istina. Tan ostaje i dalje čvrsto uz FK Sarajevo - istakao je Hujić.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

12.05.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Uskoro počinje izgradnja sportske dvorane u Bijeljini, konzorcijum predvođen Fortis Grupom dobio posao težak skoro 900.000 KM

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je sa predstavnikom Grupa Fortis iz Banjaluke koja je zajednički nosilac ponude sa Inžinjering iz Jelaha i Bijeljina put iz Bijeljine, potpisao ugovor o izgradnji prve faze sportske dvorane u okviru kompleksa Gradskog stadiona. Ugovorena vrijednost posla je 875.045 KM, a rok za završetak radova je 180 dana od uvođenja izvođača u posao. U ovoj fazi izgradnje biće vršeni pripremni zemljani i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.