NavMenu

Poslovni susreti kompanija iz automobilske i prehrambene industrije 13. septembra u Beču

Izvor: eKapija Četvrtak, 18.08.2016. 10:24
Komentari
Podeli
(Foto: Edhar/shutterstock.com)
Vanjskotrgovinska komora BiH obavijestila je poslovnu zajednicu da Advantage Austria (Sektor za vanjsku trgovinu pri Austrijskoj privrednoj komori) organizira međunarodni forum za dobavljače i kupce logističkih rješenja za automobilsku i prehrambenu industriju.

Međunarodni forum će biti održan 13. septembra u Beču u okviru konferencije Dunavskog područja. Skup je namijenjen kompanijama iz automobilske i prehrambene industrije s Dunavskog područja, te ponuđačima logističkih rješenja koji su aktivni na bilo kojem mjestu u dobavljačkom lancu u prehrambenoj i automobilskoj industriji.

Nakon konferencije, kako je najavljeno iz Vanjskotrgovinske komore BiH, bit će održani b2b susreti s predstavnicima kompanija i drugih institucija iz cjelokupnog Dunavskog područja.


Učešće na događaju je besplatno, a krajnji rok za registraciju je 7. septembar putem veb stranice www.b2match.eu/donauraumlogistik2016 .

Na ovom skupu učestvuje 28 kompanija iz Austrije, a do sada su se prijavile i dvije kompanije iz BiH, uz predstavnike poslovne zajednice Njemačke, Mađarske, Srbije, Rusije, Slovenije, Makedonije, Albanije, Kine te Indije.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

11.05.2024.  |  Finansije

BiH i CG sporazumom regulišu međusobne odnose u oblasti penzijskog i invalidskog osiguranja

Zaključivanjem sporazuma o socijalnom osiguranju između Crne Gore i Bosne i Hercegovine omogućiće se regulisanje međusobnih odnosa u oblasti penzijskog i invalidskog osiguranja, zdravstvenog osiguranja, osiguranja za slučaj nezaposlenosti i ostalih pitanja iz domena socijalnog osiguranja, a posebno izjednačavanje u pravima državljana po osnovu boravka i rada u državama ugovornicama. Kako je saopšteno, Vlada je na jučerašnjoj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.