NavMenu

"Kratkofil Plus" od 22. do 26. jula u Banjoj Luci

Izvor: RTRS Utorak, 07.07.2015. 15:50
Komentari
Podeli
Selekcioni tim Međunarodnog filmskog festivala "Kratkofil Plus" u Banjoj Luci objavio je zvaničnu selekciju filmova takmičarskog programa ovogodišnjeg festivala.

Od ukupno 1.200 pristiglih filmova, Vladan Petković, direktor programa, Aleksandar Ilić i Saša Hajduković odabrali su 35 filmskih ostvarenja iz svih dijelova svijeta.

Najveći dio takmičarskog programa čine igrani i animirani filmovi. Osim toga, publika će od 22. do 26. jula na tvrđavi Kastel imati priliku da uživa u manjem obimu pažljivo odabranih eksperimentalnih i dokumentarnih filmova.


S obzirom na filmska izdanja koja su prikazana prethodnih godina, ali i ona koja se nestrpljivo očekuju ove godine, organizatori smatraju da "Kratkofil Plus" uspješno prepoznaje vrhunski filmski kvalitet.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.