NavMenu

Na prodaju moderna vila sa krovnim bazenom i pogledom na Banjaluku - Završetak izgradnje u 2020, u planu još tipskih objekata (FOTO)

Izvor: eKapija Utorak, 05.11.2019. 12:15
Komentari
Podeli
Moderna vila okružena prirodom i odvojena od gradske gužve, sa divnim pogledom na cijelu Banjaluku trebalo bi da bude gotova sredinom naredne godine.

Kako su za eKapiju rekli na ovogodišnjem sajmu BLIRE u Banjaluci iz Senzor nekretnina, agencije koja je zadužena za prodaju ove nekretnine, vila je trenutno u izgradnji i nalazi se na Starčevici, u Tuzlanskoj ulici.

- Vila je na tri etaže i ravnim krovom na kojem je "infinity edge" bazen sa sjajnim pogledom na grad. Objekat je ukopan u teren, a dnevni boravak i bazen se nalaze na konzoli koja viri iz terena. Dnevni boravak, takođe, posjeduje pokretnu staklenu stijenu visine 3,5 m okrenutu ka vizuri grada i zalasku sunca - dodaju iz Senzor nekretnina.

Ukupna neto korisna površina vile je 417 m2. Bruto površina objekta sa terasama je 700 m2, a gradi se na parceli od 1.400 kvadrata.

- U prizemlju vile su garaže, magacin, radionica, kotlovnica. Na prvom spratu je dnevni prostor, kuhinja, ostave, ljetna kuhinja, vinski podrum, velike terase, sanitarni čvorovi. Drugi sprat je namijenjen za četiri spavaće sobe, garderober, jacuzzi, dva kupatila - kažu nam iz Senzora.

Dodaju da investitor u izgradnji koristi prvoklasne materijale, te da će zelenilo oko vile biti uređeno kao i prilaz sa glavne ulice.

- Investitor je fizičko lice i u planu je izgradnja još tipskih vila na ovoj lokaciji tako da će ovo biti jedno moderno naselje - otkrivaju za eKapiju iz Senzor nekretnina.

S.Š.

Fotogalerija
Vila na Starčevici
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.