NavMenu

Kompanija Malbašić gradi treću lamelu u banjalučkom kompleksu City block - U toku pregovori sa Tropicom za tržni centar (FOTO)

Izvor: eKapija Utorak, 08.10.2019. 15:33
Komentari
Podeli
(Foto: YouTube/screenshot)
Izgradnju treće zgrade u velikom stambeno-poslovnom kompleksu City block u Banjaluci preuzela je kompanija Malbašić, saznaje eKapija od predstavnika ove kompanije na nedavno održanom sajmu nekretnina BLIRE u Banjaluci.

Kako nam je rečeno, izgradnja treće lamele trebalo bi da krene za 15-ak dana, dok bi prodaja stanova trebalo da počne ove sedmice.

- Malbašić zasada gradi treću zgradu i postoji mogućnost da će se saradnja sa Hidro-kopom, koji je vlasnik zemljišta i investitor izgradnje prve dvije zgrade, nastaviti - istakao je predstavnik kompanije Malbašić.

Treća lamela bi trebalo da bude izgrađena za godinu dana, a cijena po kvadratu za manje stanove, odnosno one do 56 m2, će biti 1.930 KM, dok će za veće stanovi biti 1.900 KM.

- Što se tiče tržnog centra koji je predviđen da bude u bloku, Tropic je zainteresovan za ovu investiciju i pregovori sa ovim trgovačkim lancem su u toku.

Predstavnik kompanije Malbašić kaže da su skoro svi stanovi u prve dvije lamele rasprodati, te da je prva lamela u završnoj fazi izgradnje, dok je druga izgrađena do pola.

- I u izgradnji treće lamele će se koristiti visokokvalitetni materijali. Kvalitet uvijek pobjeđuje je naš slogan. Biće hrastov parket, šestokomorna stolarija sa aluminijumskim roletnama, zatim protiv-provalna vrata sa zvučnom izolacijom, hodnici između stanova će biti granitni, a keramika će biti od italijanskih proizvođača.

Inače stambeno-poslovni kompleks City block u Banjaluci, o kojem je eKapija ranije pisala, prostiraće se na 10,5 hektara i u njemu je planirana izgradnja 25 stambenih i 5 stambeno-poslovnih zgrada, zatim hotela, tržnog centra, vrtića, ambulante i ostalih sadržaja potrebnih za svakodnevni život.


S.Š.

Fotogalerija
Stambeno-poslovni kompleks City block u Banjaluci
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Industrija, Zdravstvo

Zdravstveni turizam cvjeta u BiH, ljekari savjetuju oprez

Za razliku od administracije koja za vrijeme praznika slobodne dane provodi s obitelji, privatni liječnici, stomatolozi, kozmetičari, frizeri u BiH imaju pune ruke posla, i to ponajviše zahvaljujući dijaspori. Tako već početkom prvih proljetnih praznika, u vrijeme Uskrsa i Bajrama, mnogi bh. građani koji žive u inozemstvu će se sami ili s obitelji uputiti na tjedan dva u svoju matičnu domovinu ne samo kako bi posjetili rodbinu, već

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.