NavMenu

(RS) U Mrkonjić Gradu u toku popravka ulica - 700.000 KM

Izvor: Glas Srpske Petak, 20.05.2005. 10:25
Komentari
Podeli
U Mrkonjić Gradu u toku je popravka oštećenja i udarnih rupa na kolovozu na gradskim ulicama. Radnici i mehanizacija "Mrkonjić puteva" u centru grada su već isjekli oštećenja na putnoj podlozi. Počeli su i radovi na presvlačenju udarnih rupa i oštećenja asfaltnom masom. Predviđeno je da budu obnovljena oštećenja na svim ulicama. U planu je da do kraja 2005. godine bude izvršena obnova podloge na nekoliko ulica. Odgovorni u Mrkonjić Gradu imaju u planu da u narednih nekoliko godina obnove sve gradske ulice. Za te poslove potrebna su značajna novčana sredstva. Opština iz tekućeg budžeta nije u mogućnosti da obezbijedi novac, pošto se godišnje za izgradnju i održavanje lokalnih puteva i ulica izdvaja oko 700.000 KM. Za obnovu ulica dio novca obezbijediće se iz kreditnih izvora, a dio novca treba da vlastitim učešćem obezbijede i građani.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.