NavMenu

Zahuktava se sezona u nautičkom centru "Porto Montenegro" - Kompleksu "Lido Mar" potrebno 60 radnika

Izvor: Vijesti Srijeda, 07.05.2014. 11:52
Komentari
Podeli

(Foto: portomontenegro.com)

Turistička sezona polako se zahuktava u elitnoj tivatskoj marini i nautičko-turističkom centru "Porto Montenegro", gdje su uplovile još dvije mega-jahte.

Na mulo 1 se vezala 48-metarska jahta "Alexandar V" koja pripada biznismenu Miodragu Kostiću. Ovaj luksuzni brod za uživanje od 498 bruto-tona, izgrađen je 2008 u Italiji. Jahta koja može primiti do 12 gostiju i ima devet članova posade, iznajmljuje se po cijeni od 185.000 do 200.000 EUR sedmično, zavisno od doba godine.

Proteklih dana, "Alexandar V" je boravio na sidru u blizini ostrva Sveti Marko, a juče je vezan u marini "Porto Montenegro". U tivatsku marinu juče je iz Španije prispjela i 60 metara duga mega-jahta "J'Ade" pod zastavom Maršalskih ostrva.

Ovaj luksuzni brod građen 2012. godine u brodogradilištu firme CRN u Italiji, ima 13 čllanova posade a može primiti do 10 gostiju. Jahta "J'Ade" čiji je agent kompanija "BWA" zakupila je vez na molu 1 Porto Montenegra na period od dva meseca, od 1. maja do 1. jula.

Od većih jahti, u "Porto Montenegru" su trenutno i 56-metarska jahta "Ulysses", 50-metarski "Antalis", 40 metara duga "Evil Zana", kao i isto tolika "Golden Eagle" koja pripada vlasniku tivatske marine, kanadskom biznismenu Piteru Manku, kao i preko stotinu manjih brodova.

Inače, kompanija "Adriatic Marinas – Porto Montenegro" uskoro će otvoriti novouređeni luksuzni ljetni ugostiteljski kompleks na otvorenom 64-metarskom bazenu "Lido Mar". Osim bazena i otvorenog ljetnog bara, kompleks sadrži i dva restorana kao i novouređeni noćni klub-diskoteku koja je dobila ime "Skaramanga", u spomen na jednog od najpoznatijih negativaca iz filmova o Džemsu Bondu.

Za rad u svim objektima kompleksa "Lido Mar" ovog ljeta, "Porto Montenegro" je raspisao konkurs za prijem više od 60 sezonskih radnika – mahom barmena, hostesa, konobara i kuvara. Prijave zainteresovanih primaju se do 19. maja.

Više informacija o zaposlenju u ovom kompleksu pogledajte OVDJE.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.