NavMenu

U Banja Luci održana konferencija o informacionoj sigurnosti

Izvor: eKapija Subota, 09.11.2013. 14:22
Komentari
Podeli

Ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju u Vladi Republike Srpske, Igor Vidović otvorio je u petak (8. novembar 2013. godine) četvrtu tradicionalnu TeleGroup InfoSecurity konferenciju u hotelu "Bosna" u Banja Luci, saopšteno je na sajtu Vlade RS.

- Shvatajući važnost informacione sigurnosti za sve naše kompanije, privredu i društvo u cijelini podržavam ovu konferenciju jer nam je jako važno da u tehnološkom smislu vladamo sa rješenjima koja mogu da odgovore na današnje IT prijetnje - rekao je ministar Vidović prilikom otvaranja konferencije.

- Ovo je veoma aktuelna tema koja se pojavljuje u dnevnom i političkom životu i nadam se da će te danas imati priliku da se upoznate sa najnovijim tehnoligijama iz ove oblasti - istakao je Vidović.

Koji alati, procesi i metodologije zaštite su danas aktuelni, kako ih prilagoditi IT sistemima, su samo neka od pitanja na koja su predavači na konferenciji kroz praktične primjere dali odgovore učesnicima.

TeleGroup je na konferenciji predstavio novine iz svog security portfolija u saradnji sa najznačajnijim partnerima kao što su "Cisco Systems", "Symantec", "CheckPoint", "SafeNet", "Trusteer" i IBM koji su svjetski lideri u oblasti IT sigurnosti.

Tagovi:
IT sigurnost
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.