Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 17.06.2013.| 11:35
Izdvojite članak Odštampajte vijest

"Podravka" dobitnik regionalne nagrade "Biznis partner 2013"

Kompanija "Podravka" dobitnik je regionalne nagrade "Biznis partner 2013" koja se kao potvrda poslovnog uspjeha i regionalne prepoznatljivosti dodjeljuje najboljim privrednim subjektima iz zemalja regiona.

Nagradu je u ime matične kompanije, na svečanoj ceremoniji u hotelu "Metropol Palace" Beograd, primila Jadranka Ivanković, članica Uprave za marketing i razvoj.

Pod sloganom "U biznisu, kao i u životu najvažniji je partner", ovu manifestaciju već 19 godina organizuje "Mass Media International". Cilj nagrade je da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje u svom poslovanju njeguju dobre poslovne običaje, vode računa o društvenoj zajednici i poštuju ekološke norme. Specifičnost nagrade i posebna čast za njene dobitnike je u tome što kompanije same biraju i ocjenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju postavljene kriterijume.

- Kompanija "Podravka" ima dugu tradiciju u ovom regionu i danas slobodno možemo da kažemo da se ubrajamo među vodeće kompanije u jugoistočnoj, srednjoj i istočnoj Europi. U svom radu nastojimo uspostaviti ravnotežu između ekonomskog rasta, napretka društva i brige za društvenu zajednicu, kao i da stvorimo savršen spoj lokalnog i globalnog. Drago nam je što tu ideju prepoznaju i naši regionalni poslovni partneri koji su nam odali ovo priznanje. Naša zajednička misija upravo i jeste stvaranje novih partnerstava i uspostavljanja bolje regionalne saradnje kao i unapređenje cjelokupne poslovne i investicione klime zemalja regiona – izjavila je Jadranka Ivanković, članica Uprave za marketing i razvoj.

Osim "Podravke", kao predstavnika kompanije iz Hrvatske, ovo regionalno priznanje dobile su i najuspješenije kompanije iz Slovenije, Mađarske, Rumunije, Moldavije, BiH, Srbije, Crne Gore, Albanije, Makedonije, Bugarske, Grčke i Kipra.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.