NavMenu

"Podravka" dobitnik regionalne nagrade "Biznis partner 2013"

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 17.06.2013. 11:35
Komentari
Podeli

Kompanija "Podravka" dobitnik je regionalne nagrade "Biznis partner 2013" koja se kao potvrda poslovnog uspjeha i regionalne prepoznatljivosti dodjeljuje najboljim privrednim subjektima iz zemalja regiona.

Nagradu je u ime matične kompanije, na svečanoj ceremoniji u hotelu "Metropol Palace" Beograd, primila Jadranka Ivanković, članica Uprave za marketing i razvoj.

Pod sloganom "U biznisu, kao i u životu najvažniji je partner", ovu manifestaciju već 19 godina organizuje "Mass Media International". Cilj nagrade je da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje u svom poslovanju njeguju dobre poslovne običaje, vode računa o društvenoj zajednici i poštuju ekološke norme. Specifičnost nagrade i posebna čast za njene dobitnike je u tome što kompanije same biraju i ocjenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju postavljene kriterijume.

- Kompanija "Podravka" ima dugu tradiciju u ovom regionu i danas slobodno možemo da kažemo da se ubrajamo među vodeće kompanije u jugoistočnoj, srednjoj i istočnoj Europi. U svom radu nastojimo uspostaviti ravnotežu između ekonomskog rasta, napretka društva i brige za društvenu zajednicu, kao i da stvorimo savršen spoj lokalnog i globalnog. Drago nam je što tu ideju prepoznaju i naši regionalni poslovni partneri koji su nam odali ovo priznanje. Naša zajednička misija upravo i jeste stvaranje novih partnerstava i uspostavljanja bolje regionalne saradnje kao i unapređenje cjelokupne poslovne i investicione klime zemalja regiona – izjavila je Jadranka Ivanković, članica Uprave za marketing i razvoj.

Osim "Podravke", kao predstavnika kompanije iz Hrvatske, ovo regionalno priznanje dobile su i najuspješenije kompanije iz Slovenije, Mađarske, Rumunije, Moldavije, BiH, Srbije, Crne Gore, Albanije, Makedonije, Bugarske, Grčke i Kipra.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.