NavMenu

Test vožnje "Hyundai" vozila u Tuzli održane 14. i 15. juna 2013.

Izvor: eKapija Petak, 14.06.2013. 11:00
Komentari
Podeli

Kompanija Hyundai Auto BH predstavila je uz promotivnu akciju svoja tri modela "Hyundai elantra", "Hyundai ix 35" i "Hyundai i30", ispred TC "Mercator" u Tuzli, prenosi RTV "Slon".

Nova "elantre" može se kupiti cijeni sniženoj za 2.500 KM tako da nov automobil sa svom opremom istaje svega 27.490 KM.

- "Hyundai" ima i jedinsvenu akciju gdje zamjena staro za novo. Znači 50% ukupne cijene uključujući i procjenu auta plaća se odmah, a ostatak kupac plaća nakon godinu, tako da 12 mjeseci ne razmišljate o novcu - rekla je za RTV "Slon" Amra Makan, PR menadžerica "Hyundai Auto BH".

Osim "elantre" u akcijskoj prodaji je i novi "Hyundai i30" koji se prodaje po cijeni od 23.990 KM. Ono što krasi ovaj automobil jesu aluminijske felge, servo, trip kompjuter, nasloni za glavu podesivi po visini, centralno zaključavanje, zračni jastuci te još mnoštvo dodatne opreme.

U "Hyundai ix35" ugrađeni su brojni sistemi koji dodatno povećavaju nivo sigurnosti. Ono što privlači pažnju je njegov interijer dizajniran s namjerom da se osjećate ugodno, opušteno i sigurno.

Na sva "Hyundai" vozila kupljena u ovom prodajnom centru slijedi i garancija nevjerovatnih pet godina.

- Jeste to je "Hyundai"-ov program od pet godina garancije, što podrazumijeva pet godina garancije, pet godina servisiranja, te pet godina pomoći na cesti - istakla je Makan.

"Hyundai Auta BH" u Tuzli u zgradi VGT osiguranja u Ulici Hrvatskih brigada, a potensijalni kupci mogu testirati automobile u petak i subotu (14. i 15. juna 2013.) od 11 do 18 sati ispred TC "Mercator".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Energija

Obnovljivi izvori energije budućnost energetskog sektora u Bosni i Hercegovini

Drugog dana Energetskog samita 2024 na dva panela se diskutiralo o dvije važne teme iz oblasti obnovljivih izvora energije. Na panelu pod nazivom "Investiranje u postrojenja na obnovljive izvore energije", naglasak je stavljen na izazove i mogućnosti ulaganja u postrojenja koja koriste obnovljive izvore energije i mogućnosti trgovine električnom energijom u Bosni i Hercegovini. Također se govorilo i o razvojnim projektima obnovljivih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.