NavMenu

Za projekte vodosnabdijevanja u opštini Kotor Varoš planirano 5,5 mil KM

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 04.02.2013. 12:30
Komentari
Podeli

Kotor VarošKotor Varoš

Planom kapitalnih investicija za sljedećih četiri godine planirano je ostvarivanje 29 projekata iz oblasti snabdijevanja vodom u opštini Kotor Varoš, čija vrijednost premašuje 5,5 mil KM, piše "Glas Srpske".

Najviše novca i to 3 mil KM predviđeno je za izgradnju gradskog vodovoda. Za izgradnju vodovoda u Bečićima planirano je 900.000 KM,a tri puta manje novca za isti projekat u Zabrđu. Za riješavanje problema snabdijevanjem vodom u Radahovi neophodno je 250.000 KM, a po 150.000 KM u naseljima Kalamande - Duboka i Obodnik- rekli su u opštini Kotor Varoš.

U deset naselja mjesne zajednice Vagani za izgradnju vodovoda planirano je 98.000 KM, a u četiri najudaljenije mjesne zajednice Kruševo Brdo 50.000 KM, a za vodovoda u Lipnju 40.000 KM.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Energija

Obnovljivi izvori energije budućnost energetskog sektora u Bosni i Hercegovini

Drugog dana Energetskog samita 2024 na dva panela se diskutiralo o dvije važne teme iz oblasti obnovljivih izvora energije. Na panelu pod nazivom "Investiranje u postrojenja na obnovljive izvore energije", naglasak je stavljen na izazove i mogućnosti ulaganja u postrojenja koja koriste obnovljive izvore energije i mogućnosti trgovine električnom energijom u Bosni i Hercegovini. Također se govorilo i o razvojnim projektima obnovljivih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.