NavMenu

Od 30. augusta u Cinema City komedija "Kako začiniti Vaš brak"

Izvor: eKapija Srijeda, 29.08.2012. 07:42
Komentari
Podeli

Nakon uspješno završene filmske sedmice, koju je predvodio četvrti nastavak popularnog filmskog ostvarenja Bornovo naslijeđe (orginalan naziv The Bourne legacy), koji je samo u prvoj sedmici prikazivanja dostigao vrh Američkog box offica zaradivši u samo tri dana prikazivanja preko 41,3 miliona dolara, Cinema City nastavlja sa prikazivanjem novih filmskih ostvarenja.

Od 30. augusta 2012., Cinema City za svoje najmlađe posjetitelje, počinje sa prikazivanjem nove animirane avanture pod nazivom Zvončica i tajna krila (orginalan naziv Tinkerbell: The Secret of the wings).

Otputujte zajedno sa Zvončicom i njenim vilinskim prijateljicama u zabranjeni svijet misteriozne Zimske šume, gdje Zvončicu, njena radoznalost i avantura dovode do nevjerovatnog otkrića i čarobne tajne koja bi mogla promjeniti njen svijet zauvijek.

Uplovite u novu Disney- jevu bajku i otkrijte čarobne tajne koje će promjeniti život Zvončice i njenih prijatelja, zajedno sa Vašim mališanima pogledajte ovu interesatnu priču, upravo u Cinema City-u.

U navedenoj filmskoj sedmici, Cinema City nije zaboravio ni ljubitelje dobrih komedija. Kako začiniti Vaš brak, možete provjeriti u novoj komediji koja počinje sa prikazivanjem od 30. augusta 2012.

Od poznatog redatelja filma Vrag nosi pradu, donosi nam i novu komediju u kojoj glavne uloge tumače, izvanredna Meryl Streep i poznati Tommy Lee Jones. Priča koja govori o bračnom životu, ljubavi i strasti.

Kay i Arnold su par posvećen jedno drugom, ali rutina je natjerala Kay na razmišljanje kako da oživi čar braka. Kada čuje za popularnog bračnog savjetnika iz malog gradića Great Hope Springs, ona se odlučuje uvjeriti supruga na bračno savjetovanje.

Provjerite da li će Kay i Arnold oživiti staru ljubav i strast nakon 30 godina braka..

U okviru Cinema City Art house, iskoristite priliku kupovine jedinstvene cijene kino ulaznice od 4,00 KM. I ove sedmice Cinema City je obogatio svoj repertoar još jednim art house filmom pod nazivom AVR (orginalan naziv Le Havre), drama poznatog finskog reditelja Akia Kaurismakija, koja je u kategoriji najbolji strani film i zvanični kandidat Finske za Oskara 2012.

Marsel Marks je bivši boem i pisac u krizi, odrekao se literarnih ambicija i preselio se u lučki grad Avr. Vodi jednostavan život koji se kreće oko njegove supruge, njegovog omiljenog bara i ne mnogo profitabilnog posla čistača cipela.

Kada se njegova žena odjednom ozbiljno razboli, Marselov put ukršta se sa putem dečaka imigranta iz Afrike, kome je potrebna pomoć kako bi se sakrio od policije.

Već u narednoj filmskoj sedmici (06.-12.09.2012.) možete očekivati dva nova filmska naslova.

Film snimljen po istinitoj priči, redatelja Ole Bornedala, Opsjednuta (orginalan naziv The Possesion), počinje sa prikazivanjem od 06.septembra.

Provjerite, kako se bračni par bori za život svoje kćerke, kako bi je zaštitili od zlonamjernih sila.

U okviru art house predstavljamo od 06.Septembra, istorijski triler, Koriolan (orginalan naziv Coriolanus), od poznatog scenariste filmova Gladijatora i Posljednjeg Samuraja, adaptaciju poznate Shakespearove tragedije o životu Rimskog vođe.

Podsjećamo na Cinema City Family day, u toku čitavog dana, svake srijede, naši posjetitelji imaju priliku kupiti kino ulaznicu po specijalnoj cijeni od 4,00 KM za 2D projekcije, dok za 3D projekcije cijena kino ulaznice tokom čitavog dana je 6,00 KM.

Pored jedinstvene cijene kino ulaznice, svake srijede našim posjetiocima pružamo i dodatnu pogodnost kupovine Family combo paketa sa bogatim sadržajem od četri Coca Cole 0,33 l i dvoje srednjih kokica po cijeni od 10 KM.

Za posjetioce koje planiraju ranije odlazak u kino, Cinema City pruža uslugu telefonskih rezervacija. Kino ulaznice telefonski možete rezervisati svaki radni dan u periodu od 10:00 do 13:00, na slijedeći broj telefona 033/567-267.

Cinema City, također, nudi uslugu organizacije rođendanske zabave. Proslavite rođendan Vaših mališana u udobnom okruženju Cinema City-a uz omiljene filmske likove iz aktuelnihh crtića, i priredite Vašim mališanima zabavu za pamćenje uz rođendanski combo. Pozovite 060 319 47 64 i rezervišite Vaš termin.

Sve informacije o uslugama Cinema City-a, terminima filmova na redovnom repertoru, kao i najavama nadolazećih filmova možete dobiti na naše info brojeve: 033/567-230 i 033/567-288, ili na našoj poznatoj web stranici: www.cinemacity.ba .

Također, sve Vaše upite možete poslati i na naš info e-mail: info@ cinemacity.ba.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.