NavMenu

Adnan Ćatić brani titulu svjetskog prvaka

Izvor: Sport.sport.ba Petak, 02.12.2011. 09:35
Komentari
Podeli

Adnan Ćatić alias Felix Sturm u petak po 11.put u karijeri brani titulu svjetskog prvaka srednje kategorije u verziji WBA. Ponovo je protivnik Britanac, ovaj put izazivač stiže iz Engleske, zove se Martin Murray.

25.juna ove godine Adnan je uspješno odbranio naslov protiv Irca Matthewa Macklina koji se predstavio u vrlo dobrom svijetlu. Mack The Knife je prije meča sa Adnanom imao dva poraza u karijeri, dok je statistika Martina Murraya još bolja.

Murray je aktuelni prvak Britanije i Commonwealtha i još uvijek neporažen u svojoj četverogodišnjoj profi karijeri. Posljednju pobjedu, ukupno 21.je ostvario također u junu mjesecu kada je slavio prekidom borbe protiv Nicka Blackwella. Uz to, Murray je član cijenjene promotorske kuće Hatton Productions, koju vodi negdašnji dvostruki svjetski prvak Ricky Hatton. Borba će biti održana u SAP Areni u Manheimu gdje su očekuje veliki broj Adnanovih navijača.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.