NavMenu

U posjeti Bellissimi: Turski privrednici oduševljeni najvećim bh. modnim brandom

Izvor: eKapija Utorak, 22.11.2011. 14:19
Komentari
Podeli

Modna kuća Bellissima prošle je sedmice u svom centralnom sjedištu ugostila predstavnike privredne delegacije Republike Turske koji su Bosnu i Hercegovinu posjetili sa namjerom da sa kvalitetnim domaćim kompanijama uspostave poslovnu saradnju i razviju dugotrajne prijateljske odnose.

Tim povodom, predstavnici kompanija koje su članice Privredne Komore turske pokrajine Malatya, posjetili su nekoliko uspješnih bh. firmi, a za primjer i odlične mogućnosti saradnje u okviru tekstilne industrije odabrana je modna kuća Bellissima.

Bellissimi su u posjet došli predstavnici tekstilnih industrija koje rade u turskoj pokrajini Malatya, a koje su zainteresovane za pokretanje saradnje i zajedničke projekte u budućnosti.

Iako Bellissima već duži niz godina sarađuje sa Republikom Turskom po pitanju nabave materijala, koji su na tamošnjem tržištu veoma kvalitetni, sada su se i turski privrednici uvjerili u velike kapacitete i potencijale koje ova bh. modna kuća ima, te uočili idealne prilike za saradnju.

Gosti iz Turske bili su oduševljeni ponudom modne kuće Bellissima, načinom rada i kvalitetom konačnog proizvoda, a kako ova domaća kompanija svakodnevno širi svoje tržište, sve opcije su otvorene. Uvijek postoji mogućnost daljeg širenja, a razvijena tržišta poput onog Republike Turske zasigurno su veliki izazov, ali i potencijal.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.