NavMenu

Filmski program multiplexa Ekran: Počinju projekcije filmova "Zaraza" i "Kako se riješiti šefa"

Izvor: eKapija Srijeda, 28.09.2011. 10:40
Komentari
Podeli

U Multiplexu Ekran Zenica od četvrtka, 29. septembra počinju projekcije filmova "Zaraza", "Kako se riješiti šefa" i "Svemirska avantura 3D".

Da se "ništa ne širi brže od straha" pokazat će vam u novoj filmskoj sedmici regionalna premijera sjajnog trilera Stevena Soderbergha "Zaraza" (Contagion). Riječ je o filmu koji je u protekle dvije sedmice prikazivanja samo na američkim kino blagajnama inkasirao gotovo 50 miliona dolara, a na velikom ekranu ponovo sastavio sjajnu glumačku ekipu koju predvode: Matt Damon, dobitnice Oskara Kate Winslet, Gwyneth Paltrow i Marion Cottilard, afroamerički veteran Lawrence Fishburn i sjajni britanac Jude Law.

Uz najgledaniju komediju 2011 godine u multiplexu Ekran "Džoni Ingliš: Ponovo rođen" novu filmsku sedmicu nastavljamo u trendu puno dobre zabave i smjeha.

"Kako se riješiti šefa" je komedija kojoj Nicka, kandidat za menadžersku poziciju, zubarski asistent Dale i računovođa Kurt imaju najgore šefove na svijetu. Nakon što tortura postane nesnošljiva te uz pomoć nekoliko pića i savjeta bivšeg zatvorenika momci smišljaju plan kako da ubiju svoje šefove i tako ih se zauvijek riješe...

Multiplex Ekran Zenica od četvrtka na repertoar donosi novu poslasticu za mališane i njihove roditelje u vidu sinhronizovanog animiranog ostvarenja snimljenog prema istinitoj priči "Svemirska avantura 3D" i podsjeća da je u subotu. 01. oktobra u sklopu događanja.

"Prvi svjetski dan porodičnog druženja" ulaz za roditelje ili pratioce djece besplatan za termine porodičnih ostvarenja, a sve posjetioce u subotu očekuju veseli igrokazi, veliki show sa najpopularnijim crtanim likovima današnjice, svjetska premijera igrokaza "Navijajmo kulturno" i "Tri patuljka", te specijalni gosti dana: Rusmir Agačević – Rus iz "Nedjeljnog zabavnika" i hip-hop faca iz Vinkovaca, reper Shorty koji će za sve posjetioce Ekrana održati koncert.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.