NavMenu

Proces kategorizacije u Travniku - Poziv za vlasnike privatnog smještaja u turističke svrhe

Izvor: startbih.ba Petak, 05.07.2024. 09:21
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Mikica Šubara)Ilustracija

Opština Travnik pozvala je vlasnike koji se bave uslugama izdavanja smještaja u turističke svrhe, ili se žele baviti izdavanjem, a posjeduju smještajne kapacitete na području te opštine, bez obzira na mjesto prebivališta, da se jave u nadležnu Službu za razvoj, privredu i vanprivredu opštine Travnik i pokrenu proces kategorizacije.

Podsjećaju da je tokom prošle godine pokrenut proces evidencije i kategorizacije objekata fizičkih osoba za pružanje ugostiteljskih usluga privatnog smještaja, uz utvrđivanje minimalnih tehničkih uslova, tj. kategorizaciju objekata za smještaj u domaćinstvu (sobe, apartmani, vikendice i dr.).

Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.10.2024.  |  Industrija, Građevina

Vlada RS dala saglasnost za Slobodnu zonu Gradiška - Planirana izgradnja infrastrukture u prve tri godine skoro 50 mil KM

Vlada Republike Srpske donijela je Rješenje o davanju saglasnosti za Slobodnu zonu Gradiška. Planirana izgradnja infrastrukture i objekata i ulaganja u opremu i to samo anketiranih poslovnih subjekata u prve tri godine iznosi 47.719.000 КM, od čega u prvoj godini 19.398.000 КM, što je znatno viši iznos od onog koji je poropisan Pravilnikom. Takođe, na osnovu priloženog Elaborata utvrđeno je da je izrađena i projekcija plana

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.