NavMenu

Počela prodaja nove M-klase

Izvor: eKapija Petak, 09.09.2011. 07:48
Komentari
Podeli

AUTOline, glavni zastupnik Daimlera AG za Bosnu i Hercegovinu, najavljuje početak prodaje treće generacije Mercedes-Benz M-klase, vozila koje je svojevremeno kreiralo SUV segment.

Nova M-klasa nastavit će uspjeh prethodnog modela i ponovo postaviti standarde u pogledu efikasnosti i sigurnosti. Novi model se po atraktivnim cijenama može naručiti u svim ovlaštenim Mercedes-Benz prodajnim salonima u Bosni i Hercegovini, a tržišno predstavljanje i isporuke prvih vozila planirani su za novembar.

Prema riječima Dr. Joachima Schmidta, izvršnog direktora za prodaju i marketing Mercedes-Benz putničkih vozila Daimlera AG, M-klasa je bila veliki uspjeh od samog početka. Više od 1,2 miliona vozila prodato je od trenutka kada je M-klasa predstavljena, prije 14 godina.

"Ne samo da je to čini najprodavanijim SUV vozilom u svom segmentu, nego i vozilom koje ima najodanije kupce. Nova M-klasa zasigurno će nastaviti ovu uspješnu priču i doprinijeti povećanju prodaje u narednim godinama" , kazao je on.

Više od pola miliona kupaca se odlučilo za sadašnji model M-klase od tržišnog predstavljanja u 2005. godini, čineći ga time Mercedesovim najprodavanijim SUV modelom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Turkish Airlines kupuje još 235 aviona, pregovara sa Boeingom i Airbusom

Turkish Airlines je u pregovorima sa Boeingom i evropskim rivalom Airbusom o kupovini 235 aviona u sklopu planova za proširenje svoje flote, rekao je u ponedeljak predsjednik avio-prevoznika Ahmet Bolat. Avio-kompanija je prošle godine saopštila da želi da proširi svoju flotu za oko 600 aviona tokom 10 godina. U decembru je Turkish Airlines saopštio da je naručio 355 aviona od Airbusa, uključujući i opcije za potencijalne dodatne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.