NavMenu

Plaža na Adi se širi prirodnim putem

Izvor: RTCG Petak, 22.03.2024. 08:17
Komentari
Podeli
(Foto: Grzech/Pixabay)
Plaža na Adi se prirodnim putem proširila od 50 do 100 metara. Poslednjih pet, šest godina nije bila ove širine zbog erozije, a ovo je druga godina da se plaža širi.

U Ulcinjskoj rivijeri se nadaju se da će ovaj trend da se nastavi, kazao je direktor HTP Ulcinjska rivijera Ćamil Hodžić.

Koji je razlog, ne zna se još, pretpostavlja se da je možda zbog zaustavljanja nošenja pijeska sa rijeke Bojane kaže Hodžić.

Sada slijede aktivnosti u saradnji sa Ministarstvom ekologije, vraćanje pijeska sa benta koji je postavljen da bi zaštitio objekte na obali tokom zime.

Prihranjivanje plaže će početi krajem aprila ili početkom maja, kada budu sigurni da neće više biti jakog juga koji bi mogao da utiče na objekte.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Finansije, Zdravstvo

Ne nazire se završetak garaže UKC-a u Banjaluci - Blokiran račun izvođača radova, Vlada im duguje 3,5 mil KM

Poslovni računi firme Marković invest R.M. iz Laktaša, koja kod Univerzitetsko-kliničkog centra u Banjaluci gradi garažu vrijednu 42 mil KM, blokirani su, potvrđeno je portalu Capital u ovom preduzeću. U ovom preduzeću su Capitalu rekli da je glavni razlog za blokadu dug koji prema njima ima Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite RS, a koje uveliko kasni sa svojim obavezama. Naime, kako je rečeno Capitalu, na današnji dan nije im

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.