NavMenu

Odjevni komadi idealni za žene sitnije građe

Izvor: Ženski magazin Utorak, 05.03.2024. 11:46
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Unsplash / Tamara Bellis)Ilustracija
Pronaći stajling i kombinaciju u kojoj ćete istaći svoje prednosti, a koja vas neće "progutati" je pravi posao za žene sitnije građe. Morate voditi računa o veličini, krojevima, relativno svemu. Za vas nema opuštanja kada je u pitanju kupovina odjeće.

Slijedi mali vodič, koji će vam pomoći da na pravi način odaberete odjeću koja će vam odgovarati, kao i odjevne komade koje bi zaista trebalo da uvijek imate u svom garderoberu.


Uske farmerke + baletanke sa špicastim vrhom + krop kaput

Uske, "skinny" farmerke su odličan izbor za niže dame, pogotovo kada su dužine malo iznad članka. Obuća sa oblim vrhom vizuelno skraćuje, pa se uvijek opredjeljujte za one sa špicastim vrhom kako biste izdužili noge. Uz ovu kombinaciju obucite i kaput do kukova koji neće izgledati preveliko na vama.


Haljina sa cvjetnim dezenom + kaiš + čizmice

Cvjetna midi haljina koja otkriva listove se može nositi u bilo koje godišnje doba. Dužina iznad kolena je idealna za sitnije žene, jer pokazuje malo kože između haljine i čizama, što vizuelno izdužuje noge. Sa kaišem istaknite struk, a ako odaberete ležerniju haljinu, kaiš će joj dati lijepu siluetu.


Bluza sa v-izrezom + farmerke zvoncare + blok štikla

Zvoncare i štikle su savršen spoj koji izdužuju figuru. Ženstveni grodnji dio v-izrezom je klasičan stilski trik koji izdužuje vrat i fokus usmjerava na lice.


Kožna suknja + glomazni džemper + čizme

Kratka kožna suknja odlično ide uz glomazni džemper, najviše zbog toga što stvara idealan balans. Uvucite prednji dio džempera u suknju i spremni ste za izlazak. Čizme su naravno aksesoar koji će kompletirati vaš stajling.


"Boyfriend" farmerke + bijela majica + dugački kardigan

Pravilo krop farmerki - bez obzira na stil, uvijek uvlačite gornji dio odjeće u njih. Bijelu majicu uvucite u prednji dio farmerki kako biste vizuelno kreirali izduženi izgled nogu. Suprotno mitu da dugi kardigani ne stoje niskim damama, ovaj odjevni komad zapravo izdužuje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Finansije, Zdravstvo

Ne nazire se završetak garaže UKC-a u Banjaluci - Blokiran račun izvođača radova, Vlada im duguje 3,5 mil KM

Poslovni računi firme Marković invest R.M. iz Laktaša, koja kod Univerzitetsko-kliničkog centra u Banjaluci gradi garažu vrijednu 42 mil KM, blokirani su, potvrđeno je portalu Capital u ovom preduzeću. U ovom preduzeću su Capitalu rekli da je glavni razlog za blokadu dug koji prema njima ima Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite RS, a koje uveliko kasni sa svojim obavezama. Naime, kako je rečeno Capitalu, na današnji dan nije im

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.