NavMenu

Prvi od devet terena sa vještačkom travom otvoren u Banjaluci

Izvor: Mondo Četvrtak, 14.09.2023. 13:40
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Bplanet/shutterstock.com)Ilustracija
Fudbalski savez Republike Srpske pokrenuo je projekat izgradnje devet fudbalskih terena sa vještačkom travom, a prvi od njih otvoren je u srijedu uveče u Banjaluci.

Stari pomoćni teren Gradskog stadiona u Banjaluci je zamijenjen i postavljen je novi, a njegovom svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj mališana iz svih škola fudbala i klubova u Banjaluci, treneri, roditelji, čelnici FSRS i Borca, kao i prvotimci crveno-plavih.

Osim Banjaluke, tereni sa vještačkom travom biće izgrađeni i u Doboju, Zvorniku, Palama, Nevesinju, Trebinju, Foči, Omarskoj i Laktašima.

- Ovo je prvi od devet terena koji ćemo raditi šitom Republike Srpske i hvala Predsjedniku Republike Srpske, Miloradu Dodiku na podršci ovom projektu. FSRS će i dalje stavljati akcenat na izgradnju infrastrukture. U narednom periodu pored ovih devet terena tražićemo mehanizam da se u ovdje u Banjaluci napravi još terena sa vještačkom travom, jer je to sigurno potrebno. Vidjeli ste koliko je ovdje bilo mladih fudbalera, ponosni smo na to. Ovo je smisao onoga što radimo, kada vidimo ovo to nam je motiv da i dalje radimo na razvoju fudbnala u Republici Srpskoj - rekao je predsjednik FSRS Vico Zeljković nakon što je svečano otvorio novoizgrađeni teren.

Kako je istaknuto tokom otvaranja, novi pomoćni teren sa vještačkom travom Gradskog stadiona u Banjaluci moći će da koriste svi klubovi u Banjaluci i Krajini.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.