NavMenu

Balkanspa samit od 10. do 12. oktobra u Beogradu

Izvor: eKapija Srijeda, 13.09.2023. 09:09
Komentari
Podeli

(Foto: Africa Studio/shutterstock.com)
"Balkanspa samit", najveći poslovno-stručni događaj u regionu posvećen zdravstvenom turizmu i novim metodama u prevenciji, lečenju i rehabilitaciji u banjama Balkana, biće održan od 10. do 12. oktobra u Beogradu. Nakon višegodišnje pauze on će ponovo okupiti najznačajnije predstavnike banjskog turizma iz celog regiona, uz niz predavanja tokom kojih će se razmenjivati ideje, saveti i predlozi za unapređenje ne samo grane banjskog turizma već i uključivanje gastronomske, kulturne kao i svih ostalih turističkih ponuda na destinaciji.


Srbija kao izuzetan predstavnik banjskog turizma sa svojom lekovitom Vrnjačkom Banjom, tradicionalnom Sokobanjom, Prolom Banjom i mnogim drugim termalnim i vazdušnim banjama otvorila je ove godine vrata novog hotela u Kuršumlijskoj, a uskoro i u Sijarinskoj banji.


Turistička organizacija Srbije pruža punu stratešku podršku organizaciji "BalkanSpa Summit"-a i poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće putem veb sajta https://balkanspasummit.com/

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Finansije, Zdravstvo

Ne nazire se završetak garaže UKC-a u Banjaluci - Blokiran račun izvođača radova, Vlada im duguje 3,5 mil KM

Poslovni računi firme Marković invest R.M. iz Laktaša, koja kod Univerzitetsko-kliničkog centra u Banjaluci gradi garažu vrijednu 42 mil KM, blokirani su, potvrđeno je portalu Capital u ovom preduzeću. U ovom preduzeću su Capitalu rekli da je glavni razlog za blokadu dug koji prema njima ima Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite RS, a koje uveliko kasni sa svojim obavezama. Naime, kako je rečeno Capitalu, na današnji dan nije im

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.