NavMenu

Kako će izgledati turističko naselje sa 5 zvjezdica u Rijeci Reževića - Gradiće se hotel i 16 vila, vrijednost 55 mil EUR (FOTO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 20.07.2023. 10:39
Komentari
Podeli
(Foto: Agencija za zaštitu životne sredine/Elaborat/Printscreen)
Kompanije Savana Commercial Retail, Stratex i Branica holiday resort u budvanskom naselju Rijeka Reževića planiraju izgradnju turističkog naselja sa pet zvjezdica. Kompleks se nalazi u neposrednoj blizini mora, ali je projektom ispoštovana preporuka da je udaljen sto metara od linije obale. Prema ranijim informacijama, vrijednost investicije procjenjuje se na 55 mil EUR.

Turističko naselje ukupne površine 10.914,02 m2 biće izgrađeno na lokaciji koja se prostire na 31.821 kvadrata, a sastojaće se od hotela i 16 vila. Ukupan kapacitet naselja je 152 kreveta.

To se može vidjeti u zahtjevu za odlučivanje o potrebi izrade Elaborata procjene uticaja na životnu sredinu koji su investitori podnijeli Agenciji za zaštitu životne sredine.

(Foto: Agencija za zaštitu životne sredine/Elaborat/Printscreen)
Ukupna bruto građevinska površina hotela biće 5.756,46. Imaće 28 smještajnih jedinica - apartmana sa 56 kreveta, a obezbijeđeno je i 30 parking mjesta. Spratnost objekta je prizemlje i četiri sprata. Objekat će imati i otvoreni bazen.

U kompleksu je predviđena i gradnja četiri tipa vila. Sve vile imaće podrum, prizemlje i sprat. Takođe, predviđena je i gradnja bazena u dvorištu svakog objekta.

Vila tip 1 - Planirana je izgradnja osam objekata ukupne površine 2.701,28 m2, a pojedinačne 325,89 kvadrata. U njima će biti ukupno osam smještajnih jedinica sa 48 kreveta. Obezbijeđeno je i 16 parking mjesta.

(Foto: Agencija za zaštitu životne sredine/Elaborat/Printscreen)
Vila tip 2 - Gradiće se jedan objekat čija je površina 282,7 m2. Imaće jednu smještajnu jedinicu, šest kreveta i obezbijeđena dva parking mjesta.

Vila tip 3 - Predviđena je izgradnja pet vila ukupne površine 1.323,5 m2, odnosno 252,77 m2 po objektu. U njima će biti pet smještajnih jedinica, 30 kreveta i 10 parking mjesta.

Vila tip 4 - Gradiće se dvije vile čija je ukupna površina 781,08 m2, a pojedinačna 383,82 m2. Imaće dvije smještajne jedinice, 12 kreveta i obezbijeđena četiri parking mjesta.

Sve vile i sve apartmanske jedinice hotela imaju direktan pogled na široki horizont pučine i Budvu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.