NavMenu

Proizvod startapa LeadDelta najbolji SaaS proizvod u 2022. godini

Izvor: Telegraf biznis Petak, 27.01.2023. 08:15
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/StockSnap)Ilustracija
LinkedIn Connections Manager, proizvod domaćeg startapa LeadDelta, proglašen je za najbolji SaaS proizvod u 2022. godini u okviru takmičenja ProductHunt-a. Glasovi publike širom sveta potvrdili su da je ovaj specijalno dizajniran sistem za upravljanje LinkedIn konekcijama najbolje ponuđeno inovativno rešenje.

LeadDelta je platforma za upravljanje društvenim kapitalom i mrežnom inteligencijom napravljena za moderne profesionalce. Bilo da se bave prodajom, marketingom, prikupljanjem sredstava ili angažovanjem, platforma omogućava koriniscima da organizuju svoje poslovne kontakte na svoj način.

Nagrade za Golden Kitti se dodeljuju svake godine kako bi se odalo priznanje vrhunskim proizvodima koji su objavljeni na ProductHunt platformi.

Takmičenje je podeljeno u 24 kategorije, od produktivnosti do veštačke inteligencije. Po prvi put je ukazana prilika da se za nagradu svetske startap zajednice glasa za jedan srpski startap.

Za ovo priznanje naš tim se borio u konkurenciji od 13 SaaS proizvoda.

Startap LeadDelta je jedan od prvih učesnika Katapult programa akceleracije Fonda za inovacionu delatnost.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Tunel bi za duplo skratio putovanje od Pala do Istočnog Novog Sarajeva - Predstavljena predstudija izvodljivosti trase od 14 km

U prostorijama Gradske uprave Istočno Sarajevo u četvrtak je predstavljena predstudija izvodljivosti za tunel od Istočnog Novog Sarajeva do Pala, koji bi trebalo da u budućnosti saobraćajno poveže opštine u okviru grada Istočno Sarajevo, znatno skrati vrijeme vožnje i, što je najvažnije, u narednih nekoliko godina predstavlja trasu buduće brze ceste i vezu ovog dijela Republike Srpske sa Srbijom. Iz Gradske uprave je saopšteno da

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.