NavMenu

Korak bliže gradnji luksuznog hotela Jadran sa 5* u Ulcinju - Za realizaciju investicije zainteresovana kompanija Royal

Izvor: eKapija Četvrtak, 15.12.2022. 07:32
Komentari
Podeli
(Foto: Unsplash/Refik Mollabeqiri)
Crna Gora je korak bliže izgradnju luskuznog hotela Jadran sa 5 zvjezdica u Ulcinju. Hotelom bi upravljao svjetki poznati brend, a hotel bi bio izgrađen za pet godina od zaključenja ugovora. Za realizaciju ovog projekta zainteresovana je kompanija Royal.

To je saopšteno nakon sastanka koji je juče održan u Vladi.

Sastanku su prisustvovali predsjednik Vlade Dritan Abazović, ministarka ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković Đurović, ministar ekonomije i turizma Goran Đurović, državni sekretari Ministarstva finansija, Ministarstva ekonomije i turizma, Agron Ibrahimi i Armend Mila, predsjednik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari, predsjednik JP Morsko dobro Mladen Mikijelj, predsjednik UO JP Morsko dobro Blažo Rađenović i direktor Agencije za investicije Mladen Grgić. Sastanku je prisustvovao i predstavnik kompanije Royal kao zainteresovani investitor.

Sastanak u Vladi (Foto: Vlada Crne Gore)Sastanak u Vladi
Tokom sastanka identifikovani su administrativni problemi koji treba da se prevaziđu kako bi se u što skorijem periodu pristupilo zaključenju aneksa ugovora.


Premijer Abazović je istakao da su

- Nakon današnjeg sastanka korak bliže realizaciji još jedne investicije koju građani Ulcinja i Crne Gore čekaju decenijama, kakav je luksuzni hotel Jadran koji bi imao kategorizaciju 5* sa svjetskim brendom i bio izgrađen pet godina od zaključenja ugovora - rekao je premijer Dritan Abazović.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.