NavMenu

Početak gradnje novog objekta Doma zdravlja u Bihaću moguć na proljeće 2023.

Izvor: eKapija Srijeda, 07.09.2022. 11:41
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Vereshchagin Dmitry/shutterstock.com)Ilustracija
Od devet firmi koje su se javile na javni poziv za izradu glavnog projekta izgradnje nove zgrade Doma zdravlja u Bihaću, odabrana je najpovoljnija ponuda.

Do ponedjeljka teče žalbeni rok, a nakon toga u Domu zdravlja očekuju da će za tri mjeseca, koliko traje zakonski rok za njegovu izradu, imati glavni građevinski projekt.

Kako kaže Ademir Jusufagić, direktor ove zdravstvene ustanove, pored svega mora se uzeti u obzir revizija glavnog projekta te eventualne ispravke nedostataka u glavnom građevinskom projektu nakon čega ide raspisivanje javnog poziva za izvođača radova.

Očekuje se da bi radovi mogli otpočeti u proljeće 2023. godine. Po tri miliona maraka osigurale su federalna i kantonalna vlada. Procjena je da će objekat u konačnici koštati nešto više od 10 mil KM, prenosi RTV USK.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Tunel bi za duplo skratio putovanje od Pala do Istočnog Novog Sarajeva - Predstavljena predstudija izvodljivosti trase od 14 km

U prostorijama Gradske uprave Istočno Sarajevo u četvrtak je predstavljena predstudija izvodljivosti za tunel od Istočnog Novog Sarajeva do Pala, koji bi trebalo da u budućnosti saobraćajno poveže opštine u okviru grada Istočno Sarajevo, znatno skrati vrijeme vožnje i, što je najvažnije, u narednih nekoliko godina predstavlja trasu buduće brze ceste i vezu ovog dijela Republike Srpske sa Srbijom. Iz Gradske uprave je saopšteno da

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.