NavMenu

Otvaranje prvog "Tempo" centra 16. decembra u Sarajevu

Izvor: eKapija Srijeda, 15.12.2010. 13:41
Komentari
Podeli

Prvi "Tempo" centar u Sarajevu biće otvoren u četvrtak 16.decembra u 13 sati, a kako najavljuju iz ovog Centra posjetioce očekuju brojni pokloni i iznenađenja, kao i super popusti.

(Jedan od prodajnih objekata Delta maxi u BiH)

Projekat izgradnje prodajnog centra finansirale su kompanije "Delta" i "Aleksandrija", koja je vlasnik prostora, dok je Opština Istočna Ilidža zajedno s njima pripremila planske dokumente da bi ovaj veoma skup projekat bio realizovan.

Objekat površine 7.000 metara kvadratnih, poslovat će u okviru trgovinskog lanca "Delta maxi".

U "Tempu" će zaposlenje dobiti stotinjak radnika sa područja Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva, kao i određen broj ljudi koji su neophodni da bi poslovna politika firme do kraja bila ispoštovana.

Za sve posjetioce "Tempo" je priredio i mnogobrojne nagrade: multipraktik Weg, espresso aparat Rowenta, usisivač Rowenta, digitalni foto aparat Sony, digitalnu kameru Canon... Svaki kupac sa računom preko 30 KM dobiće poklon iznenađenje.

E. Ko./Srna

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.