NavMenu

Bijela boja apsolutni hit u boravku

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 08.11.2010. 15:56
Komentari
Podeli

Dnevni boravak je površinski najveći dio stambenog prostora u kojem se redovito druže i odmaraju članovi obitelji te okupljaju gosti. Upravo se zato taj prostor češće od ostalih preuređuje i oprema u skladu s trendovima, koji naglasak stavljaju na moderan izgled i udobnost. U većim prostorima se obavezno preporučuju velike garniture, čija se stvarna dimenzija ublažava upotrebom bijele boje koja je apsolutni hit. Bijela se dodatno naglašava upotrebom jastučića intenzivnih boja poput ružičaste, narančaste, crvene, žute, crne i slično. Osnovna garnitura za sjedenje je u prostoru nadopunjena foteljama, polufoteljama ili ležaljkama, naglašenih oblika, dimenzija ili boja, koje stilski i oblikovno mogu biti potpuno različite od ostalih elemenata. Funkcionalno odvajanje pojedinih grupa dnevnog boravka izvodi se prozirnim policama, koje diskretno dijele i obogaćuju prostor svojim strukturama, načinima propuštanja dnevne svjetlosti i atraktivnim mogućnostima osvjetljenja ugradbenom rasvjetom.

Već smo vam govorili o bijeloj boji garnitura. U nastavku, predstavljamo jednu vrijednu vaše pažnje. Dakle, samo najbolje za vas! Garnituru Bolero čine trosjed, dvosjed i fotelja. Rađena je od prirodne goveđe kože ili kvalitetnog štofa. Ovi posebni materijali, odrazili su se i na njenu cijenu, ali ukoliko uzmete u obzir da ćete ovu garnituru smjestiti u centralno mjesto Vašeg doma, shvatit ćete da se ovakve investicije u vašu dnevnu sobu, itekako isplate. Razmotrite li i činjenicu, da je je bijelo godinama unazad inn, shvatit ćete da je garnitura Bolero idealna za Vas. Stoga, ne propustite priliku da ukrasite svoj dom, jer je u salonima Top Meblo, možete naći za samo 4994,00.

Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postaće omiljena destninacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.

Emisije Top Meblo HOMEinfo gledajte i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Energija

Obnovljivi izvori energije budućnost energetskog sektora u Bosni i Hercegovini

Drugog dana Energetskog samita 2024 na dva panela se diskutiralo o dvije važne teme iz oblasti obnovljivih izvora energije. Na panelu pod nazivom "Investiranje u postrojenja na obnovljive izvore energije", naglasak je stavljen na izazove i mogućnosti ulaganja u postrojenja koja koriste obnovljive izvore energije i mogućnosti trgovine električnom energijom u Bosni i Hercegovini. Također se govorilo i o razvojnim projektima obnovljivih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.