NavMenu

Zakazana nova licitacija za prodaju imovine Feringa iz Gračanice - Cijena umanjena za treću sreću

Izvor: eKapija Utorak, 21.09.2021. 10:10
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: PHOTOCREO Michal Bednarek/shutterstock.com)Ilustracija
Stečajni upravnik MI Fering iz Gračanice u stečaju oglasio je novu prodaju imovine, ovaj put po umanjenoj cijeni od 5,12 mil KM za nepokretnosti, a mašine, postrojenja se nude po početnoj cijeni od 461.700 KM.

Podsjećamo da je dva puta ove godine nuđena na prodaju imovina, prvo u aprilu, a zatim u junu mjesecu i po višim cijenama. U junu se nepokretna imovina sa pokretnostima prodavala za ukupan iznos od 6,2 mil KM, a ranije u aprilu za 6,9 mil KM.

Proizvodno poslovni objekat sa pripadajućim zemljištem ima ukupnu površini od 33.108 m2 i uključuje privredne zgrade, zemljište, saobraćajnice i prilazni put.


Pravo učešća na oglasu o javnom nadmetanju za prodaju, imaju sva pravna i fizička lica, koja prije održavanja javnog nadmetanja dostave dokaz o uplati sredstava na ime garancije (depozita).

Treća licitacija je zakazana za 20. oktobar, a više detalja pogledajte OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.