NavMenu

Modriča želi ući u proces sertifikacije kao opštine sa povoljnim poslovnim okruženjem

Izvor: eKapija Srijeda, 31.03.2021. 11:27
Komentari
Podeli

(Foto: PORTRAIT IMAGES ASIA BY NONWARIT/shutterstock.com)
Ulazak u proces sertifikacije u skladu sa regionalnim standardom BFC SEE, bila je tema jučerašnjeg sastanka predstavnika Privredne komore Republike Srpske, kao tehničkog sekreterijata za realizaciju ovog programa u Srpskoj, sa načelnikom opštine Modriča Jovicom Radulovićem.

Predstavnici Komore prezentovali su program i proces kroz koji prolaze jedinice lokalnih samouprava na putu sticanja ovog sertifikata, koji potvrđuje da se radi o opštini, odnosno gradu sa povoljnim poslovnim okruženjem, saopšteno je iz Komore.


Radulović je potvrdio da je ova opština zainteresovana za sertifikaciju, ali da je pred njima još niz aktivnosti koje je potrebno da realizuju kako bi što spremnije započeli proces.

U Republici Srpskoj od 2013. godine do danas je sertifikovano, odnosno resertifikovano 10 gradova i opština u skladu sa regionalnim standardom BFC SEE.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.