NavMenu

Čedomir Šušnjar imenovan za generalnog direktora Direkcije za civilno vazduhoplovstvo BiH

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 22.03.2021. 13:39
Komentari
Podeli
Čedomir Šušnjar (Foto: bhdca.gov.ba)Čedomir Šušnjar
Vijeće ministara BiH je na 28. sjednici, održanoj 24. februara 2021. godine, imenovalo Čedomira Šušnjara za generalnog direktora Direkcije za civilno vazduhoplovstvo BiH, kao i Muharema Šabića za zamjenika genralnog direktora u Sektoru za zrakoplovnu sigurnost i sigurnost letenja, te Marina Raspudića za zamjenika generalnog direktora u Sektoru za zrakoplovnu navigaciju i aerodrome.

Generalni direktor i zamjenici generalnog direktora Direkcije, imenovani su na mandatni period od četiri godine, počevši od 16. marta 2021. godine, saopšteno je iz BHDCA.

Rješenja o imenovanju generalnog direktora i zamjenika generalnog direktora BHDCA objavlјena su u Službenom glasniku BiH, broj 17/21 od 19. marta 2021. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.05.2024.  |  Energija, Industrija

Kako je ugašen zenički čelični gigant

U petak, 26. aprila, oko devet sati i 30 minuta počelo je gašenje pogona koksare u zeničkoj Željezari. Da će balkanski čelični gigant biti ugašen nakon 130 godina postojanja, kompanija ArcelorMittal Zenica, u čijem je sastavu poslovala koksara, obavijestila je javnost saopćenjem na svojoj službenoj stranici mjesec ranije. Kompanija će nastaviti proizvoditi čelik putem visoke peći, nabavljajući koks iz vanjskih izvora, naglasili

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.