NavMenu

Slada Ivelić reizabrana za predsjednika Notarske komore RS

Izvor: Glas Srpske Ponedjeljak, 26.10.2020. 13:45
Komentari
Podeli
Slada Ivelić (Foto: YouTube/Screenshot)Slada Ivelić
Slada Ivelić ponovo je izabrana za predsjednika Notarske komore Republike Srpske, saopšteno je iz ove komore. U saopštenju je navedeno da je Ivelić, kojoj je ovo drugi mandat na mjestu predsjednika Komore, reizabrana za ovu funkciju na 22. redovnoj sjednici Skupštine Notarske komore RS, koja je održana u Banjaluci u subotu, 24. oktobra.

Ivelić je izjavila da joj je velika čast što su je kolege ponovo izabrale za predsjednika Komore, ali i da ta podrška sa sobom nosi i veliku odgovornost.

- Notarijat Republike Srpske u narednom periodu očekuju brojni izazovi, poput nošenja sa problemima koje je izazvao virus korona, daljeg rada na jačanju pravne sigurnosti i zaštiti slabijih i neukih stranaka, učešća u pripremama novog Zakona o notarima, digitalizacije rada notara i notarskih kancelarija i povezivanja notarskih kancelarija sa javnim registrima, rješavanja pitanja novog sjedišta Notarske komore i druga značajna pitanja za rad ove tako važne javne službe u Republici Srpskoj - rekla je Ivelić.

Na redovnoj sjednici Skupštine Notarske komore Republike Srpske, osim predsjednika Komore, izabrana su i druga radna tijela neophodna za funkcionisanje Notarske komore Republike Srpske.

- Novi predsjednik Upravnog odbora Notarske komore je Samojko Đorda, notar sa službenim sjedištem u Istočnom Sarajevu - navedeno je u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Energija

Obnovljivi izvori energije budućnost energetskog sektora u Bosni i Hercegovini

Drugog dana Energetskog samita 2024 na dva panela se diskutiralo o dvije važne teme iz oblasti obnovljivih izvora energije. Na panelu pod nazivom "Investiranje u postrojenja na obnovljive izvore energije", naglasak je stavljen na izazove i mogućnosti ulaganja u postrojenja koja koriste obnovljive izvore energije i mogućnosti trgovine električnom energijom u Bosni i Hercegovini. Također se govorilo i o razvojnim projektima obnovljivih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.