NavMenu

Objavljen poziv firmama za učešće na globalnom virtuelnom sajmu Textile e-Sourcing

Izvor: eKapija Utorak, 06.10.2020. 14:42
Komentari
Podeli

Ilustracija (Foto: Yakov Oskanov/shutterstock.com)Ilustracija
Vanjskotrgovinska komora BiH je putem Ambasade Indije u Budimpešti obaviještena o održavanju globalnog virtuelnog sajma Textile e-Sourcing – Beyond Basics & Barriers od 29. do 31. oktobra 2020

Trodnevna virtuelna izložba u organizaciji Indijske privredne komore fokusiraće se na indijski tekstil, odjeću, kućni tekstil, jutu, tehnički tekstil itd, a biće uključeno više od 3.000 svjetskih kupaca i posjetitelja.

Cilj ovog događaja je istražiti poslovne mogućnosti između indijskih poslovnih kuća i proizvođača i zemalja kao što su SAD, Kanada, Latinska Amerika, Evropa, ASEAN, ZND, Afrika, Bliski Istok itd.

Virtuelni sajam će predstaviti brojne vebinare, a i razgovarat će se o raznim pitanjima i mogućnostima u fokusiranim tekstilnim sektorima.

Tokom ovog virtuelnog događaja kupci mogu posjetiti izložbu, provjeriti profil izlagača i njihove proizvode, te mogu zakazati sastanke i upoznati izlagače tokom "radnog vremena sajma" od 12 do 22 sata (IST).

Više detalja dostupno je na veb stranici www.iccvirtualexpo.com gdje se možete prijaviti kao posjetilac/kupac (besplatno) ili kao izlagač (prema navedenim uslovima organizatora).


Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.