NavMenu

Vebinar o ulasku na tržišta i njegovim potencijalima 1. i 2. jula

Izvor: eKapija Petak, 26.06.2020. 10:09
Komentari
Podeli
(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Komorski investicioni forum Zapadnog Balkana (WB6 CIF) poziva na onlajn seminar (vebinar) na temu "Istraživanje tržišta, tržišni potencijal i ulazak na tržište". Vebinar se realizira u okviru projekta koji finansira EU – "EU support to the Western Balkans 6 Chamber Investment Forum".

Vebinar će biti održan putem Zoom aplikacije/platforme, 1. i 2. jula, s ciljem jačanja kapaciteta i stručnih kompetencija uposlenika kompanija iz WB6 regiona.

Predavač na webinaru je Jorg Hilber, konsultant iz Švajcarske, sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti. Vebinar će biti održan na engleskom jeziku. Polaznicima će biti prezentirane sljedeće teme:

– Kako analizirati veličinu i strukturu tržišta,
– Kako procijeniti i kvantificirati tržišni potencijal,
– Kako ući na tržište i
– Kako uspostaviti potrebne kontakte.

Učešće na vebinaru je besplatno za predstavnike kompanija iz WB6 regiona, koji izvrše prijavu učešća na webinar popunjavanjem online prijavnog obrasca. Broj učesnika na webinaru je ograničen na prvih 100 prijavljenih polaznika.

Krajnji rok za dostavljanje prijava je utorak, 30. jun do 14:00 sati.

Više informacija možete pogledati OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

06.05.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Pozder: Tranzitni turizam šansa za Posavinu

Prilikom posjete Posavskom kantonu, federalna ministrica okoliša i turizma Nasiha Pozder istakla je u Odžaku, na sastanku s kantonalnim ministrom prometa, veza i zaštite okoliša Perom Radićem, da se tokom maja očekuje usvajanje zakona o proglašenju zaštićenih područja Bara Tišina i Bara Starača. Ova područja, kako je istaknuto u saopštenju Federalnog ministarstva okoliša i turizma, predstavljaju veliko prirodno bogatstvo i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.