NavMenu

Pekarskih proizvoda u Krajina Klasu ima i više nego dovoljno - Cijene ostaju nepromijenjene

Izvor: eKapija Petak, 20.03.2020. 14:09
Komentari
Podeli
(Foto: Krajina klas)
Unutar kompanije Krajina klas sve poslovne aktivnosti se sprovode odgovorno i posvećeno, organizovane su tako da na što efikasnije način odreguju na sve potrebe tržišta tokom trenutne situacije.

U cilju najvišeg stepena zaštite zdravlja zaposlenih, potrošača, poslovnih partnera i svih članova zajednice u kojoj živimo i radimo, kompanija Krajina klas je zbog vanrednog stanja zaposlenima obezbijedila sva propisana sredstva koja su potrebna za rad, uz strogo poštovanje svih pravila i mjera koja su u saglasnosti sa svim mjerama WHO, kao i u saglasnosti sa naredbama Štaba za vandredne situacije grada Banja Luka, saopštili su iz Krajine klasa.

Ističu da su mjere preduzete u svim proizvodnim pogonima kompanije, kao i u svim maloprodajnim objektima Manja.

- Svim radnicima su na stalnom raspolaganju dezinfijensi, obavezna je dezinfekcija prilikom ulaska u prostorije kompanije i maloprodajne objekte, maske su obavezne tokom cijelog radnog vremena za sve radnike i insistira se na odgovornom ponašanju, te da se poštuje minimalno odstojanje između radnika od 1 m.

- Zbog napora koji naši zaposleni pokazuju u ovim trenutcima posebno zahvalnost dugujemo kolegama u proizvodnji, skladištima, dostavnom procesu i kolegama u maloprodaji. Cijene pekarskih i poslastičarskih proizvoda neće se mijenjati niti u maloprodaji, niti u veleprodaji. Nastavljamo da radimo sa svim marketima sa kojima smo radili i do sada, uz pojačanu kontrolu i potpunu zaštitu namirnica čiju distribuciju i prodaju vršimo – rekao je Nemanja Trivić, direktor marketinga kompanije Krajina klas.

Kompanija Krajina klas je na vrijeme obezbijedila sve potrebne sirovine koje su im potrebne, kod lokalnih proizvođača i mlinova su rezervisali brašno, tako da svih sirovina imaju dovoljno. Takođe, zalihe pekarskih proizvoda su zadovoljavajuće, te poručuju da nema potrebe za paniku niti strah.

- Redovno se vrše sve isporuke po ustaljenom rasporedu prema svim kupcima iz segmenta veleprodaje i prema svim pekarama Manja. Zadovoljni smo što su kupci prepoznali koliko je značajno da se svi pridržavamo ograničenja koja su propisana i što se poštuju sva pravila koja smo uveli u maloprodajne objekte prilikom kupovine – poručio je Nemanja Trivić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Zdravstvo

Želite smanjiti salo na stomaku - Evo koje voće da jedete

Voće nije samo ukusno, već ima važnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja i podržavanju ciljeva mršanja. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, malo kalorija i jedinstvenim spojevima koji potiču sagorijevanje masti i osjećaj sitosti, određene vrste voća poznate su po tome da mogu smanjiti salo na trbuhu. Nutricionistica Lisa Richards otkrila je koje su to tri vrste voća koje bismo trebali redovno uključiti u prehranu. Jagode

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.