NavMenu

Veliko finale u Klubu "Ludnica" u Mostaru: "Dubioza kolektiv" nastupa na "Jaeger Music Night-u"

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 07.12.2009. 16:21
Komentari
Podeli

Odlični bh. bend "Dubioza kolektiv" održat će svoj koncert u sklopu velikog finala Programa "Jaeger Music Night", koje će biti održano u četvrtak 10. decembra u klubu "Ludnica", sa početkom u 22 sata.

Nastup "Dubioze kolektiv" bit će kulminacija večeri na kojoj će nastupiti finalisti Programa "Jaeger Music Night", grupe "Motherfunky", "Berette" i "Nula Plus", a koje su u proteklom periodu dobile najviše glasova na koncertima održanim u sklopu Programa "Jaeger Music Night", kao i putem online glasanja na web stranici www.jaegermusicnight.ba.

Za učešće u Programu "Jaeger Music Night" su se početkom godine prijavile 22 bh. grupe. Stručni žiri je odabrao šest finalista, koji su tokom posljednjih šest mjeseci nastupali u klubovima širom BiH. Tokom njihovih nastupa publika je dobila pravo glasa i odabrala tri benda, koja će se u velikom finalu boriti za prvu nagradu Programa "Jaeger Music Night".

Dva odlična alter rock benda "Motherfunky" i "Berette", kao i energična hard core grupa "Nula Plus" sada su na korak do pobjede u Programu "Jaeger Music Night". A, pobjednik će biti nagrađen sa snimanjem svog prvog albuma i njegovim izdavanjem na bh. tržištu, dok će drugoplasirani i trećeplasirani bend osvojiti utješne, ali vrijedne nagrade.

Pobjednik će biti izabran isključivo glasovima publike tokom velikog finala, pa se pozivaju svi ljubitelji progresivne muzike da u što većem broju prisustvuju završnom događaju Programa "Jaeger Music Night", te da glasaju za svoje favorite.

Dodatni razlog za dolazak na ovaj događaj predstavlja i činjenica da će na njemu nastupiti "Dubioza kolektiv", grupa koja se nedavno vratila iz Slovenije, gdje su, nastupajući u dupke ispunjenim klubovima, još jednom dokazali kako je njihov kvalitet priznat i van granica Bosne i Hercegovine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

01.05.2024.  |  Finansije

Poreska uprava RS zbog zastare otpisala 152 mil KM duga

Poreska uprava Republike Srpske otpisala je u prošloj godini poreskim dužnicima 181,3 mili KM potraživanja, a najviše, čak 151,9 mil KM, otpisano je zbog zastare. U revizorskom izvještaju Poreske uprave RS navedeno je da je lani otpisano ukupno 181,3 mil KM potraživanja. Pored nenaplativih, značajan je dio i otpisanih stečajnih potraživanja. Po ovom osnovu otpisano je 25,5 mil KM. Poreska uprava je po službenoj dužnosti otpisala i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.