NavMenu

Možda vam nisu potrebni dijeta i fitness - Trikovi za mršaviji izgled

Izvor: Večernji list Petak, 30.10.2009. 11:54
Komentari
Podeli

Da biste izgledali mršavije, nisu vam potrebni dijeta i fitness, nego nekoliko lukavih trikova, koji daju iluziju mršavije siluete. Investirajte u donje rublje, koje je najvažniji dio ženske garderobe. Ono može transformirati tijelo tako da izgleda kao isklesano, stegnuti i podignuti na pravim mjestima.

Pravilna frizura može "skinuti" kilograme s lica. Frizura ga treba vizualno produljiti, a ne smije naglašavati bucmastost. Dobro je znati da frizure sa šiškama i dužina kose do čeljusti daju vizualno pretjeranu širinu vašem licu. Što se tiče odjeće, odaberite stil koji laska figuri radije nego da slijedite posljednju modu.

Ne možete pogriješiti s crnom, tamnoplavom, kestenjastom i bojom ugljena. Slavni vole velike torbe jer s njom izgledaju mršaviji. I veliki nakit čini nas vitkijima. Preplanula koža daje iluziju izduženog tijela. Kad se fotografirate na ljetovanju, uvucite trbuh.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

07.05.2024.  |  Energija, Industrija

U Pelagićevu se gradi solarna elektrana vrijedna oko 5 mil KM

U Pelagićevu je počela izgradnja solarne elektrane snage tri megavata, vrijedna oko 5 mil KM. Investitori očekuju da će isporuka električne energije Elektroprivredi Srpske početi za mjesec dana. Solarni park raste iz dana u dan. Više od pet hiljada solarnih panela proizvodiće struju koja bi bila dovoljna za cijelo selo. Mještani Kladuše kod Pelagićeva zainetresovani su za novu tehnologiju koja do sada nije viđena u ovom kraju.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.